with alarm halskæde

En MED alarm halskæde ( medicinsk advarsel halskæde ) er båret af personer, der har en medicinsk problem , der kan kompromittere deres helbred og kan udgøre en særlig behandling protokol . Halskæden er indskrevet i det medicinske eller mentale tilstand , så andre er opmærksomme på det i tilfælde af en nødsituation

Betydning


Læger kan rådgive deres patienter med visse betingelser for at bære en medicinsk advarsel halskæde på alle tidspunkter. Halskæden betjener en række vigtige formål . I tilfælde af en nødsituation , hvor du er i stand til at tale , oplyser halskæde andre i din situation . Oplysningerne om de halskæde oplyser dem om afgørende forhold , der vedrører , hvad der foregår , og hvordan det skal behandles . En medicinsk alarm halskæde kan indeholde data om alvorlige allergier eller forskellige lidelser, der påvirker , hvordan du skal behandles . For eksempel , hvis halskæden opført primær immundefekt Disorder , ville redningsmandskab ved, at de ikke kunne administrere en normal blodtransfusion . Hvis den halskæde afslørede , at den pågældende person har diabetes , en anderledes behandlingsforløb (det ville faktor i insulin niveauer og andre diabetisk relaterede spørgsmål) ville blive gennemført .

Funktion


Beskrivelsen på halskæde viser større medicinske oplysninger, som være uvurderlige og livreddende før behandlingen er startet . En medicinsk alarm halskæde derudover giver bæreren og deres pårørende en følelse af sikkerhed ved at vide , at hun vil blive passet på den rigtige måde . Det kan også fjerne unødvendige akutte indlæggelser , fordi diagnosen er tegnede sig for lige fra starten .

Identifikation


Forskning viser, at mange lægefejl finde sted, fordi oprindelig fejl, der opstår ved indlæggelse til sundhedspleje facilitet . De fleste af disse skader fejl kunne have været undgået, hvis patienten er korrekt vurderet fra starten . Den medicinske ID Halskæden kommunikerer en oversigt over specifikke betingelser og allergier , der skal gøres klar . Før administration af behandlingen , det medicinske team er opmærksom på den eksklusive sundhedsmæssige betingelser , der udgør behov for behandling og den præcise måde , at behandlingen skal forvaltes .

Typer


Nogle eksempler på de lidelser , der kan kræve en medicinsk ID bæres er : diabetes , blodsygdomme , immunsygdomme , åndedrætsbesvær , epilepsi , nyresvigt , Alzheimers , demens , multipel sklerose og andre sjældne sygdomme . Personer, der er visuelt , hørelse eller psykisk nedsat , har tempo beslutningstagere eller andre enheder , personer med transplantationer, at gennemgå den særlige behandlinger , på visse lægemidler eller har alvorlige allergi kan også rådes til at bære en medicinsk -id.

funktioner

Da en række mennesker ( alder, køn ) er forpligtet til at bære medicinsk ID-tags , har de valg og kvaliteten af de smykker udviklet i betydelig grad . Det ikke længere er nødt til at skille sig ud som et medicinsk -id , som kan gøre nogle wearers føle sig utilpas . Der er en bred vifte af stilarter , størrelser , til figurer og materialer at vælge imellem. Din MED indberetning halskæde kan gøres personlig og fremstillet af rustfrit stål , sterling sølv , guld , kobber og platin . Det kan også komme i form af en uafhængig , medaljon og andre stilarter . Nedenfor er links til steder der specialiserer sig i denne type smykker .
Hvis du har brug for en medicinsk -id, der er en god chance for , at din forsikring kan være ansvarlig for at betale i det mindste en del af omkostningerne . Før du afgiver din ordre , kan du ringe forsikringsselskab og se, hvad eller hvor meget de dækker , og hvis de kræver, at du bestille den via en bestemt virksomhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.