bedste CPR scenarier

CPR undervisere til medicinsk personale og især første respondenter rutinemæssigt udtænke den bedste CPR scenarierne de finder passende til at undervise i prøvede og sande teknikker kardiopulmonal genoplivning . Lejlighedsvis instruktører tilføje stumper og stykker til den indstilling, de identificerer som værende en udfordring for deltagerne i klassen , opfordre dem til at tænke udenfor boksen . Til tider disse scenarier er en smule langt ude --- normalt , når instruktøren ønsker at fokusere på en bestemt vinkel i CPR klasseundervisning deltagere gennemgik --- mens andre gange er det næsten en real-life simulering .

Typer


Der findes forskellige typer af CPR scenarier . Den bedste scenarier opfordre klasse deltagerne til at udforske grænserne for deres ekspertise og komfort zone ; derfra deltagerne kan ekstrapolere i et kontrolleret miljø , hvad det næste logiske , livreddende skridt kan være . Avanceret CPR scenarier , der involverer flere discipliner oftest finde anvendelse i CPR recertificering klasser og genopfriskningskurser holdt for hospitalspersonale . For eksempel den forelagte sag kan være , at en indlagt gravid kvinde , der lider en negativ reaktion på en arbejds-inducerende stof . En komplet trin-for-trin guide over dette scenario tilbydes af Fortsat Scenario Baseret anæstesi Genoplivning Uddannelse ( Cosbart --- et link er inkluderet i afsnittet Ressourcer ) , sammen med de forskellige specialer er involveret i denne CPR scenario .

Funktioner


Den CPR scenarier udbydes i skriftlig form , men CPR kursister har faktisk CPR dummies og medicinsk udstyr på hånden . Når scenariet er læst , vil deltagerne foråret til handling. Ofte CPR instruktører opdele deltagerne i to grupper --- afhængigt af antallet af deltagere --- og tillade den første gruppe til at handle ud CPR scenarier , mens den anden gruppe er ved hånden til en peer- evaluering bagefter . Når denne proces er afsluttet , er rollerne byttet om , instruktører plejer at vælge et helt andet scenario for den anden gruppe for at sikre, at de rette læring finder sted

Fordele


Træning med de bedste CPR scenarier hensigtsmæssigt at indstillingen og . Deltagerne er et afgørende aspekt i klargøring en bred vifte af respondenter for at udføre CPR . Forældre lærer at give hjertemassage til et spædbarn spændes ind i en autostol , mens i trafikken , atletisk trænere forstår at hjælpe langdistanceløbere eller gymnaster , der pludselig sammenbrud , og idrætslærere klar over, hvordan at dulme frygten for en klasse fuld af børn , hverve deres bistand i alarmering første responders og udføre CPR på barnet i nød på samme tid .

Geografi


Deltagelse CPR uddannelse klasser er ikke altid muligt , men der er online CPR scenarier og simuleringer åbne for interesserede voksne . Disse er ikke de bedste CPR scenarier simpelthen for, at de mangler hands-on erfaring . De mindre stress Website ( et link findes i afsnittet Ressourcer ) giver scenarier byder voksne eller børn , og deltageren er altid tilskuer , der sker for at være på scenen . Fra dette udsigtspunkt er det et realistisk scenario for nogen .

Ekspert Insight

En artikel i Plain Dealer ( et link findes i afsnittet Ressourcer ) viste , at den mest almindelige CPR Scenario stødt på, er mund-til-mund genoplivning . Det advarer om, at utrænede tilskuere afstå fra at tilbyde CPR simpelthen fordi de ikke kan forestille røre en anden persons mund med deres egne . CPR scenarier online , under selve kurser og endda i pamfletter bidrage til at reducere den selvpålagte tabu og øge sandsynligheden for nogen at hoppe op til redningen af en anden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.