er elektroniske muskelstimulatorer sikker ?

Elektroniske muskelstimulatorer bruges til at forårsage muskelsammentrækninger gennem anvendelse af en elektrisk strøm til en muskel . De er FDA godkendt til mange formål , de fleste af dem relateret til medicinsk behandling . Elektronisk stimulation er også blevet brugt af nogle atleter for at forbedre ydeevnen . Når de anvendes korrekt , disse enheder er sikre , dog bør der udvises forsigtighed med visse medicinske tilstande

Historie


Luigi Galvani er far til elektroniske muskelstimulatorer . I 1791 viste han , at elektrisk strøm kan forårsage muskel kontraktioner . Som et resultat . løbet af 1800 og 1990'erne forskere arbejdet på at finde ud af præcis hvilke aspekter af elektricitet var ansvarlige for denne aktivitet I den proces , opdagede de , at elektrisk strøm kan faktisk forårsage ændringer i musklen. Siden da har forskningen arbejdet på at bestemme virkningerne af elektricitet på muskler , nerveceller og blodkar .

Identifikation


Elektronisk muskelstimulation ( EMS ) får musklerne til at tilpasse via anvendelse af elektrisk strøm. Da hver type af muskler varierer i dens egenskaber , i hvilket omfang de kan blive uddannet varierer afhængigt af muskler . Desuden vil forskellige former for elektrisk stimulation giver forskellige resultater . Som følge heraf kan nogle former for EMS bruges til at forhindre træthed , mens andre former kan bruges til at øge den kraft , at en muskel kan generere

Typer


EMS anvendes primært af to årsager : . medicinsk behandling og af æstetiske formål . For den førstnævnte er EMS bruges til at hjælpe med at forhindre muskel atrofi fra driftsstandsning af musklen . Af elektrisk ordregivende musklen , den gradvise visne proces , der udløses , når en muskel ikke bruges , kan modvirkes . Dette kan især være nyttigt for patienter , der midlertidigt er ude af stand til at bruge en muskel i en længere periode, men håber ikke at miste styrke og funktion . EMS kan også bruges til at hjælpe tone muskler , som de ordregivende dem uden brug af selve øvelsen.

Misforståelser


Flere EMS maskiner målrette mavemuskler . De hyppigst annonceres er Ab Energizer , den ABtronic og Fast Abs . Skaberne af disse maskiner er blevet anklaget af Federal Trade Commission , som gør falske løfter . FTC har påstået , at disse annoncer lover fedt-og inch-tab , som ifølge FTC er meget vanskeligt, da disse maskiner ikke medfører en tilstrækkelig sammentrækninger i væsentlig grad at brænde kalorier . FTC oplader også , at enhederne ikke vil producere " veldefineret " mavemusklerne , og at de ikke ligner hinanden i kraft til den traditionelle abdominal workout rutiner , såsom crunches .

Advarsel

Mens mange indstillinger disse enheder er sikker , der er nogle forhold , der gør brug af EMS maskine usikre . EMS maskiner bør ikke anvendes af personer med pacemaker eller hvad andet indopereret metal eller elektroniske anordninger. De bør heller ikke anvendes på betændte og hævede områder , eller områder , der er blevet ramt af kræft . Desuden har disse enheder ikke vist sig at være sikkert for gravide kvinder , eller på brystet . Dertil kommer, at mens det muligt at generere muskeltonus og styrke ved hjælp EMS , de fleste mainstream enhederne ikke bruger nok elektrisk strøm til at generere massive resultater . Mens mange atleter bruger EMS at træne , det nuværende er generelt meget større og frembringer flere smerter denne standard kommercielle enheder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.