hvad dræber e.

Fra tid til anden historier vil ramme nyheden af E. coli udbrud . Kød eller grøntsager vil blive trukket fra købmandsforretninger i et forsøg på at stoppe spredningen af bakterien . Hvad er big deal om E. coli , og hvad der kan gøres for at dræbe E. coli , når det er konstateret,

Funktion


E. coli står for Escherichia coli , og refererer til en gruppe af bakterier , der normalt findes i fødevarer og vand . De fleste af disse bakterier er harmløse , men nogle kan forårsage sygdom . De, der forårsager sygdommen gør det ved at skabe det Shiga toksin , hvilket gør folk syge . Dette toksin oftest fører til mave -og tarmproblemer , såsom diarré og opkastning . Nogle mennesker kan få infektioner , der bliver livstruende , mens andre inddrive efter ca en uge . Børn , personer med Immunsystemet , og de ældre er udsat for størst risiko for at havne i en livstruende tilfælde af E. coli .

funktioner


Den sygdomsfremkaldende E. coli stammer bor i tarmsystemet skrifter af dyr, tygge drøv , såsom køer , hjorte og geder . Det typisk ikke anledning til problemer for dyret , men da gylle fra en smittet dyr kommer i kontakt med mennesker eller deres mad eller vand kilder , kan det medføre forurening , som fører til E. coli udbrud . De fleste mennesker, der får E. coli få det fra at spise inficeret mad , upasteuriseret mælk , eller urent vand . Seneste udbrud er kommet fra forurenede grøntsager . Det kan også spredes fra menneske til menneske via kontakt med afføring fra inficerede individer . Råt kød kan også bære E. coli .

Misforståelser


Mange mennesker tror, at råt kød er den mest almindelige kilde til E. coli . Dette er usandt . I en undersøgelse udført af Centers for Disease Control og Forebyggelse , tilfælde af E. coli mellem 1990 og 2003 blev undersøgt . Den mest almindelige kilde til bakterien var fisk og skaldyr , men den næsthyppigste kilde var friske råvarer. Problemet med E. coli findes i produkterne er , at det er meget vanskeligt at dræbe uden kogning af mad . Vask af fødevarer kan hjælpe , men hvis forureningen er inde er der ikke meget du kan gøre . Sørg for at du følger alle minder og fjerne fødevarer fra dit hjem , hvis det er blevet tilbagekaldt .

Forebyggelse /Solution


E. coli er en bakterie , så vask dine hænder grundigt med anti -bakteriel sæbe efter brug af toilettet , håndtering af råt kød , eller laver andre aktiviteter , der kan bringe dig i kontakt med forurenet materiale, er det vigtigt at dræbe enhver E. coli , du måtte have rørt . At dræbe E. coli i din mad , skal du sørge tilberede alt kød grundigt . Kød bør koges til 160 grader Fahrenheit/70 grader Celsius . Vask alle retter , der kommer i kontakt med råt kød med varmt vand og anti-bakteriel sæbe . Husk, at du stadig kan blive udsat for E. coli i frisk frugt og grøntsager .

Ekspert Insight

Mens E. coli kan ikke helt undgås, ordentlig hygiejne og håndtering af fødevarer processer er meget vigtigt at forhindre spredning af denne bakterie . Brug et stegetermometer for at sikre, at alt kødet du tilbereder er grundigt kogt . Vask dine hænder ofte, især efter madlavning eller bruger toilettet , og lære dine børn at gøre det samme . Undgå krydskontaminering ved ikke at genbruge redskaber , der er kommet i kontakt med råt kød . Rengør alle tællere grundigt efter tilberedning af mad ved hjælp af en antibakteriel rengøringsmiddel til at dræbe enhver E. coli , der kan være på disken .

Identifikation

Almindelige symptomer på E. coli indeholder stærke mavekramper , som starter meget pludseligt . Du vil snart opleve diarré og undertiden opkastninger . Blodig diarré er også almindeligt , som er en mild feber . Fordi du nemt kan blive dehydreret og på grund af risikoen for spredning af sygdommen , så tal med din læge , så snart du begynder at bemærke disse symptomer . De vil sædvanligvis forekomme omkring syv dage efter du spiste den inficerede fødevarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.