hvad dræber mus ?

Folks normalt grine, når en vanvittig kvinde hopper oven på et bord og screeches , " Eeek , en mus ! " At latter kan imidlertid blive meget kortvarig , hvis et hus bliver oversvømmet af de små fuzzy væsner . Mus kan gøre tusindvis af dollars værd af skader på vægge , ejendele og især ledninger i hele hjemmet . Den surefire måde at slippe af med dem er at dræbe dem , selvfølgelig , og der er et væld af metoder til at udrydde den generende væsener

Typer


Mus aflivningsteknikker og anordninger varierer fra meget enkle til de meget farlige .
Den enkleste mus morder er formentlig den mangeårige forår-baserede musefælde . Lim fælder er en anden almindelig måde at dræbe de små væsener . Elektroniske fælder , en af de nyere metoder er også en mulighed .
Fælder kan suppleres eller helt fortrængt af forgiftet mus agn, forgiftet pellets eller gift pulver støves i mus-belæsset områder .
Producenterne har selv kommet op med en sød lille agn boks, ikke ulig den kendte skalle motel , hvor mus check-in og dø checke ud . De vil ikke bo i det lille motel , som skaller gør, men den teori er, at de vil gå ind i motel boksen for at hente gift , så det ikke behøver at være spredt omkring huset .

funktioner


Den mest grundlæggende musefælde er normalt en træ platform udstyret med en ledning foråret og befæstelser at borer ned paa en mus , snapping hans hals .
Lim fælder , som normalt sælges i pakker , er lidt plastik platform belagt med en kraftig lim , der stikker mus på fælden til langsomt visne bort ved sulter eller dehydrering .
Elektroniske fælder er små kasser fyldt med agn og bevæbnet med et batteri . Mus kravle ind og bliver dræbt inde i fælden af elektrisk stød .
forgiftet pellets og agn kommer i flere former . De kan være små piller , større blokke , mindre stykker på færdige madding bakker eller sågar i et pulver form.
Alle mus mordere bør placeres i områder mus hyppige , ligesom sprækker , under komfurer og apparater , små huller i væggen , krinkelkroge.

Advarsel


Bare fordi mus drab enheder er beregnet til at dræbe mus , betyder det ikke, de kan ikke dræbe eller skade andre levende ting.
Extreme forsigtighed bør anvendes med gnavere gift i en husstand fyldt med små børn eller kæledyr . Selv voksne kan syg af musen gift , hvis det sker for at forurene overflader , der anvendes til fødevarer .
Glue fælder er en anden stor fare , især med nysgerrige børn eller kæledyr , da limen kan blive hjerteligt fast på hænder , tøj , poter og pels . Fjernelse af lim er meget vanskelig , rodet og vil højst sandsynligt gøre ondt .

Overvejelser


En stærk mave og manglende medfølelse der er brug før enhver form for mus drab kan begynde . Den snapping fælder vil efterlade et fuldt synligt død mus , en, der døde hurtigt og rent , men en død mus lige det samme .
Lim fælder forlade en mus vrider og langsomt spilder væk , en utiltrækkende syn selv for de mest hård musen hadere .
Poison kan tage flere dage at arbejde , giver mus en chance for at kravle rundt i etaper af sygdom . Den sygelige mus kan også ende med at dø inden for murene af huset , hvorfra de vil udsende den uudholdelige stank af en rådnende død mus i hele hjemmet .

Forebyggelse /Solution

Hold mus ud hjemme i første omgang kan være meget nemmere end at skulle dræbe dem ud , når de er kommet i.
reparere alle små huller , revner og åbninger omkring vinduer , gulvbrædder og vægge i og uden for hjemmet er en begyndelse .
Fyld åbningerne med ståluld er også kendt for at holde mus i skak som en midlertidig løsning, indtil du kan permanent reparere åbningen .
Elektronisk insektmidler , som arbejde med ultralyd lydbølger , udsender en lyd, mus ikke kan tåle . Vær opmærksom på , vil imidlertid lydbølgerne forstyrre enhver form for gnaver og ikke er metoden til at vælge for dem med kæledyr rotter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.