hvad er omvendt osmose vand ?

Filtrering af vand er en stor virksomhed som flere og flere forbrugere føler behov for at have vand filtre installeret for deres husholdning vandforbrug . Nogle vælger at have en hel vandsystem , mens andre er tilfredse med et enkelt vandhane vand filtre. Uanset vandbehandling du beslutter dig på, er baseret på den oprindelige kvaliteten af dit vand , og om filtreret vand er nødvendigt for alle dine behov for vand . Omvendt osmose vand filtrering er meget populær som mere vand forureninger findes

Historie


Processen med vand filtrering ved omvendt osmose er udviklet af flåden som et middel til at fjerne salt fra havvand . Efter 40 års drift og udvikling, har vandet filtrering kapacitet steget fra omkring 5 gallon per dag til omkring 100 liter filtreret og rent drikkevand . NASA bruger dette vand filtrering proces som en vigtig del af deres rumrejser i at behandle deres spildevand skal genbruges som filtreret vand , og dermed reducere deres vandbehov .

Funktion


Filtrering af vand ved hjælp omvendt osmose er smart teknologi . I den regulære osmose , er væsken søger en balance mellem ioner og så strømmen af vand vil være fra koncentreret kilde af ioner gennem en semipermeabel membran til de mindre koncentreret kilde til ioner . Et eksempel på dette koncept er mennesker tørring i havvand . Da havvandet er saltier end menneskelige kropsvæsker , vil havvandet trække væske fra de mindre koncentreret kilde til ioner ( vores krop ) til havvand ( mere koncentreret kilde til ioner ) . Denne proces er vendt i omvendt osmose vand filter ved at tilføje lavtryk at tvinge vandet fra koncentreret kilde til de mindre koncentreret kilde gennem membranen , der ikke tillader ioner ( Na + , Ca2 + , Cl-) , eller noget større forureninger , at passere igennem.

Betydning


Rengøring vand ved omvendt osmose er vigtig af mange forskellige årsager , når de overvejer at anvende det i spildevandsrensning. Det er det mest effektive system til produktion af ren, filtreret vand . Det fjerner flere kemikalier end nogen anden proces med filtrering , endnu mere end vand destillation . I vanddestillationssystemerne flygtige kemikalier kan fordampe i damp og samles i det rene vand . Vand ledes gennem semipermeabel membranen anvendes i omvendt osmose er næsten helt fri for forurenende stoffer. Omvendt osmose systemer, der passerer filtreret vand igennem et kulfilter som en sidste skridt vil fjerne næsten 100 procent af urenheder almindeligt forekommende i vand .

Typer


Vand er filtreret gennem to forskellige typer af membraner i hjemmet vand filtrering enheder , enten Thin Film Composite ( TFC ) eller cellulosetriacetatgarn ( CTA ) . Den TFC membran er en mere effektiv barriere for partikler så små som ioner , men er ikke så robust som TCL , især når husejere bruger dem til at filtrere chorinated vand . Vandfiltre vil adskille sig i deres kvalitet af aktivt kul forfiltre og størrelsen af vandet filtrering enhed. Du kan bestemme størrelsen af vandet filteranordning nødvendigt ved at bestemme , hvor meget filtreret vand du får brug for om dagen .

Overvejelser

Besluttende som vandfiltrering system til at installere på din vandforsyning tager forskning . ( Se nedenstående ressourcer . ) Processen med omvendt osmose for vandfiltrering er langsom og bruger en masse vand at producere en liter rent vand . Hvis din vandforsyning er ubehandlet såsom fra en brønd eller sø , kan yderligere filtre anbefales afhængigt af organiske urenheder som kan være lille nok til at passere igennem membranen . Kombinationen af omvendt osmose , kulfiltrering og undertiden ultraviolet lys bør udarbejde ( teknisk ) helt rent vand , blottet for enhver forurenende stoffer.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.