hvordan du kan genbruge batterier

Det er nemt at genbruge batterier ! Hvis du er en seriøs fortaler for genbrug , vil du ønsker at finde en let , fjols bevis måde at genbruge eller bortskaffe batterier . Der er så mange slags batterier til rådighed i dag er det næsten umuligt at vide, hvilket vil have en mere alvorlig indvirkning på miljøet, da den sidder og nedbrydes i et deponeringsanlæg
1 .
Hvis du ikke har noget imod at betale et mindre gebyr for en nem måde at lægge alle former for husstanden batterier i hænderne på eksperter, der vil genanvende eller korrekt bortskaffelse af farlige kemikalier , så klik på over til Battery Solutions og købe et sæt , der vil holde omkring et års værd af husstand batterier . Når boksen er fyldt bare pop den med posten og slukker det går til genbrug eller bortskaffelse . Se link til deres hjemmeside under denne artikel .
2 .
Det hedder iRecycle Kit . Det er en komplet batteri og håndholdte elektronik genanvendelse kit til husholdninger og små virksomheder . Det omfatter en FN- godkendt samling boks, forudbetalte shipping og forudbetalte genbrug-. alt hvad du behøver for at begynde genbrug i dag

3
De accepterer alle typer af tør-batterier , herunder AA , AAA , C , D , el-værktøj , laptop , mobiltelefon , kamera batterier og andre , plus alle håndholdt elektronik såsom mobiltelefoner , iPods , PDA'er og meget mere.
4 .
Beholderen holder cirka et års forbrug af batterier til en gennemsnitlig husholdning .

gode råd og advarsler • Hvis du vil udskifte et batteri i et apparat som en Roomba Robot Støvsuger , tage det gamle batteri til butikken , hvor du vil købe den nye . De fleste hæderlige forhandlere vil sende de gamle batterier tilbage til producenten til genanvendelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.