hvordan man kan reducere din påvirkning af miljøet

Green er overalt man ser i disse dage , og med god grund , har vi brug for til at begynde at tage skridt til at rense vores jord og hav . Her er nogle enkle trin til at reducere dit affald og vil hjælpe med at holde vores planet renere
1 .
fjerne dit navn fra junk mail-lister og tilmeld dig til papir mindre fakturering . Mobiltelefon selskaber , forsikringsselskaber og banker giver alle papir mindre fakturering og over tid , du sparer pounds af papir . Det er endnu mere afgørende at fjerne dit navn fra junk mail-lister , det meste af den tid, du smider det væk eller smide det i genanvende bunken . Gem et skridt , og skær det ud ved kilden .
2 .
Køb produkter , der er mærket PCW eller post -consumer affald . Det er nemmere med papir eller aluminium , men vær forsigtig med plast . Bare fordi plast har 3 pile med en række i midten betyder ikke, det vil blive genanvendt . Med plastik det er faktisk nemmere for virksomhederne at skabe nye plastik end at genbruge gamle . Jeg mener ikke , at du ikke skal genbruge det helt sikkert gøre , men tror ikke , at købe masser af plast er ok , bare fordi der er en genbrug symbol på det .

3 .
Plastposer forfærdelig for miljøet på mange måder , de bryder ned og forårsage farlige kemikalier til udledning i jord-og /eller vand . Dyr kan blive fanget i dem , de kuld gaderne , tilstoppe kloakker , er noget, du kan gøre for at skære ud brugen af plastikposer gør en enorm forskel . Prøv at bringe din egen genbruges stoftasker til butikken , eller vælge papir, som let kan genbruges .
4 .
Undgå rengøringsmidler , der har en masse kemikalier . Mest rengøring mærker har nu en ren alternativ , men altid læse etiketter og holde dig informeret . Bare fordi noget er annonceret som "grønne" betyder ikke, det er .

gode råd og advarsler • For mere information, herunder en test for at finde ud af hvad din øko fodaftryk er tjek conservation. org .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.