hvordan man kan undgå mesotheliom

Asbest var et fælles materiale , der anvendes i opbygningen , inden en landsdækkende forbud forhindrede den videre brug . Det kan være yderst skadeligt for personer, der er udsat for, og forårsager Mesotheliom . Tag disse sikkerhedsforanstaltninger for at holde dig sikker

Du skal bruge: .
Gode Observation færdigheder


1
Da hjem er det sted , vi tilbringer en stor meget tid , tage forholdsregler her først . Hvis du har mistanke om asbest i dit hus , gør ingen forstyrre den . Det skal håndteres af en uddannet professionel under karantænebetingelser . Udsættelse for asbest kan forårsage Mesotheliom .

to .
Hvis der er mistanke om eksponering point på din arbejdsplads eller et sted du ofte , undgå områder blev arbejdet finder sted. Området skal være slukket grænser og sikkerhed engagementer på plads . Vær opmærksom på advarende tape og tæpper . Holde sig ude af bygningen, hvis det overhovedet er muligt . Enhver eksponering er dårligt eksponering .
3 .
Få nogen eksponering registreres omgående i din officielle journal sammen med det sted, hvor eksponeringen . Du kan opleve, at en arbejdsgiver kan gøres ansvarlig for ikke i tilstrækkelig beskyttelse af ansatte fra asbestforurening . Alle militære medlemmer skulle have asbest engagementer klart defineret i deres journaler . Mesotheliom er ikke ualmindeligt efter eksponering i militæret.

gode råd og advarsler



 • gamle huse er som regel dårlige nyheder hele vejen rundt , når det kommer til asbest . Det kan være på rør , vinylgulve , og selv i maling . Har dit hus inspiceres inden et arbejde, som ville forstyrre overflader ikke rørt siden slutningen af 1970 's .
 • Det er aldrig sikkert at blive udsat for asbest . Konsultere en sundhedsprofessionel som led i alle tilfælde, hvor du føler du har været udsat for.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.