hvordan man op med at ryge , når en ægtefælle ryger

At holde op med at ryge vane kan være svært , hvis en ægtefælle ryger cigaretter . For nogle ville-være quitters , kan fristelsen og trang blive øget betydeligt ved at leve sammen med en ryger . Hvis din ægtefælle ikke vil bryde den vane med dig , der er nogle skridt , der kan træffes for at sikre , at rygeren ikke stall din succes

Du skal bruge: .
Marker
Plakat bord .
Nikotinplastre .
Nikotin tyggegummi .


1 .
Tal med din ægtefælle , i en rolig , rationel måde , om dit ønske om at stoppe med at ryge . Forklar hvorfor du ønsker at stoppe og skitsere de aktiviteter, som du mener kan begrænse din succes , såsom at tillade rygning i huset eller deltage i events i faciliteter , der tillader rygning .
2 .
indføre regler med din ægtefælle . Disse regler kan kun indeholde tillader rygning i et bestemt område uden at have rygeren skjule alle sine cigaretter og lightere , og blive enige om , hvorvidt din ægtefælle får lov at ryge , hvis du er hjemme . Skriv alle de regler med en markør på et stykke plakat bord og sætte det i køleskabet . Denne måde , reglerne er klare fra starten .

3 .
Køb nikotin tyggegummi og plastre . Disse poster lethed nikotin abstinenssymptomer og gøre det nemmere at ignorere cigaret brug . Brug tyggegummi og plastre efter anvisningen på emballagen .
4 .
Kom ud af huset uden din ægtefælle . Deltag i en støttegruppe , rekreative klub eller gym . Det er ekstremt vigtigt at omgive dig med støttende ikke-rygere , og at være omkring din rygning ægtefælle kan afskrække din indsats .
5 .

Bryd mønstret . Optage nye aktiviteter med din ægtefælle , der ikke involverer ryge , såsom oprettelse af en stående dato for at se en film . Disse aktiviteter vil give dig mulighed for at nyde hinandens selskab uden at belaste dit forhold eller bestræbelser på at stoppe med at ryge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.