hvordan man passer forfrysninger

Omsorg for forfrysninger kræver øjeblikkelig handling . Konsekvenserne af ikke at vide , hvordan man passer forfrysninger kan resultere i permanent celleskader . I værste fald kunne ikke passe forfrysninger ved de første tegn på det resultere i tab af en ekstremitet . ( aldrig afvise de advarsler tegn på forfrysninger , se Resources området for at finde ud af, hvad man skal passe på . ) Vær sikker denne vinter ved at klæde i varmt lag vintertøj under ophold udenfor i længere tid . Hvis din vinter tøj bliver vådt , skal du gå et sted varm for at undgå forfrysninger . Holde ekstra artikler i tørre vintertøj på hånden er en god idé , især når du kommer til at være i et fjerntliggende udendørs område . Men hvis du ( eller en elsket en ) oplever forfrysninger , vil disse oplysninger jeg har lært fra mit første støtte uddannelse kommer i handy

Du skal bruge: .
varmt sted
. varmt vand .
tørt tøj eller tæppe .
bandager .

bomuld eller gaze ( kun for frostbitten hænder eller fødder ) .
telefon ( at kalde 9-1-1 ) eller køretøj ( til at køre for at få lægebehandling efter at have givet førstehjælp ) .


1 .
Det første skridt i forbindelse med omsorgen for forfrysninger er at få forfrysninger ofret et sted varmere . Hvis der er en telefon til rådighed , har nogen ringe 9-1-1 , mens du yde førstehjælp .

2 .
Fjern vådt tøj . Bytte for tørt tøj eller tørt tæppe , hvis det er muligt .
3 .
Dernæst give førstehjælp ved forsigtigt at nedsænke frostbitten kropsdele i varmt vand . Brug ikke varmt vand , som for meget varme yderligere kan beskadige det ramte område . Også, ikke gnide frostbitten dele , fordi der er skarpe iskrystaller i huden .
4 .

Mens de ramte områder er opblødning i vandet , giver frostbitten ofret en varm drik . Dette trin på , hvordan man passer forfrysninger afhænger af, om eller ej offer er vågen nok til at håndtere drikke . Lad ikke ofret røre varm kop , hvis deres hænder er frostbitten , da det kan forårsage yderligere vævsskader . Du skal heller ikke give en drink , der indeholder alkohol eller koffein . Alkohol nedsætter blodcirkulationen og koffein hastigheder puls , og begge kan give forfrysninger til at tage en tur til det værre .
5 .
Når frostbitten kropsdele slår en rødlig farve og føles varm , er det tid til forsigtigt tørre og bandage dem . Hold bandager løs . Hvis det er nødvendigt , sted rent gaze eller bomuld mellem fingre og tæer for at holde dem adskilt som du bandage hænder og fødder .
6 .
skub frostbitten områder , når du bandage dem , da dette reducerer risiko for hævelse . Hvis offeret har forfrysninger på deres fødder , ikke tillader offeret at gå indtil en eventuel følelsesløshed i dette område er helt væk .

7 .
Hvis du ikke har en mulighed for at ringe 9-1-1 tidligere , søge lægehjælp for forfrysninger nu .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.