hvordan man vælger kvinder selvforsvar poster

I dagens samfund , er kvinder tager ansvar for deres egen fysiske sikkerhed og bevæbne sig med selvforsvar produkter, der vil afskrække en angriber . Produkter designet specifikt til kvinder centrum omkring målet om beskyttelse på lang afstand. Fordi kvinder er ofte fysisk mindre og svagere end mænd , elementer , der forhindrer fysisk kontakt er at foretrække

Du skal bruge: .
Taser
Personlige alarm .
Pistol .
Bedøvelsesvåben .


1 .
Vælg elementer , som du kan bruge , der ikke kræver fysisk magt . Peberspray , der passer nemt ind i en pung til hurtig genfinding, er et populært valg . Håndholdt taserudstyr og stun guns give en invaliderende stød for at en hacker , så kvinden at undslippe . Personlige alarmer udsender en skinger skrig , der henleder opmærksomheden på en potentielt farlig situation . Den ultimative selvforsvar våben er en pistol , som befordrer en er reguleret i alle stater . ( Se Ressourcer )
2 .
Overvej brugervenlighed . Målet er at komme væk sikkert . Når en hacker får fysisk kontakt med en kvinde , kan hun finde det vanskeligt eller umuligt at nå peberspray i hendes pung , og på tæt hold , hun kan spray sig selv. Hver kvinde skal vurdere hendes styrke og bevidsthedsniveau . En personlig alarm og en pistol er effektive på afstand. En Taser arbejder med en angriber , der ligger i nærheden , men en stun gun , kniv eller et andet element , der kræver tæt kontakt er mindre effektiv , hvis kvinden ikke er forberedt . ( Se Ressourcer )

3 .
ikke overvurderer den chance du vil have til at bruge en selvforsvar element . Desværre har de fleste angribere ikke bruge et par minutter lokke en kvinde , de ofte strejke hurtigt og voldsomt , banke offeret ud eller på anden måde skade hende . Hvis kvinden svinger noget våben , må hun vide, hvordan man bruger det , og hun skal bruge det uden tøven .
4 .
Kom til sikkerheden . Overveje at gennemføre en pistol , hvis din tilstand tillader det , og du frygter for dit liv . Brug personlige alarmer når det er muligt . Øv med din selvforsvar produktet, indtil du kan gøre så hurtigt , du vil ikke have tid til at regne det ud, hvis en hacker er truende . Må ikke bære nogen selvforsvar element til brug som en trussel , og det kan blive brugt imod dig , hvis angriberen sanser din manglende beslutsomhed . Det bedste selvforsvar er forebyggelse . Efterlad en truende situation før den eskalerer og være opmærksom på dine omgivelser på alle tidspunkter.

gode råd og advarsler • Kvinder skal undgå at udføre selvforsvar elementer, som kræver, at kommer tæt på en angriber , som en kniv , stafetten eller noget , der sætter dem inden for rækkevidde af angriberen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.