hvad betyder en brandmand slid ?

En brandmand uniform er hans vigtigste aktiv . Det beskytter ham fra varmen fra ilden og fra farerne ved indånding af røg . Uden dette redskab , kan en brandmand ikke effektivt slukke brande og redde ofrene . Fremskridt inden for teknologien har langt bedre brandmand udstyr i løbet af årene

Identifikation


En brandmand ensartet kaldes personlige værnemidler ( PPE ) , " Bunker Gear " eller strukturelle sporskifter . Det kaldes sporskifter , fordi tøjet er vendt vrangen ud , når den ikke er i brug , således at brandmanden kan hurtigt træde ind i dem og trække dem på . Alle de følgende stykker er båret af de fleste brandmænd : en Nomex hætte , bomulds T-shirt , sokkeholdere , isoleret bukser med velcro , karabinhager og læder forstærkninger af stål-tåede , isolerede gummistøvler , en hjelm med briller og hals beskyttelse klap ; en isoleret jakke med velcro og karabinhager , en radio , en lommelygte , isoleret læderhandsker , en SCBA sele ; positivt pres maske , PASS enhed , flyselskab og manometer , SCBA skulderstropper , airtank flaske og rygsæk ramme .

Funktion


Den primære funktion brandmand gear er at beskytte ham fra varmen fra ilden og give ham til at trække vejret sikkert , mens han arbejder på at slukke brande og redde ofrene . Hertil kommer , har de fleste af de redskaber retroflective striping at gøre brandmand mere synlig i mørke eller gennem røg . Den SCBA gear med positivt tryk masken holder forureninger ud ved at holde luft strømmer konstant , selv når bæreren er ikke inhalere . Den brandmand navn vises på hans hjelm og luft tank på grund af vanskelighederne ved at identificere enkeltpersoner iført så meget gear . Farvekodning gør det muligt for brandmænd at lettere skelne mellem fuldtids brandmænd , frivillige , paramedicinere , kaptajner og brand høvdinge . Nogle afdelinger label nyere brandfolk med ekstra tape striber for nemt at identificere dem under branden . PASS , eller personlige alarm sikkerhedssystem , udsender en alarm , når en brandmand er ved at løbe tør for luft eller ikke bevæger sig , så andre brandfolk kan tilbyde hjælp .

Historie


Den første brand hjelm , læder , high- kronet og bred skygge , blev opfundet i 1730'erne af Jacobus Turck af New York City . Denne originale hjelm blev erstattet i 1836 af Henry T. Gratacap design , der ligner det, vi ser i dag . Gratacap design var en læder hjelm med en forstærket kuppel og beskyttende foran skjold og randen med en lang ryg hale til at dække bagsiden af halsen . På dette tidspunkt , gik brandfolk stiv uld trenchcoats og bukser med høj læder støvler . Air masker blev udviklet in1825 , og en tidlig form for SCBA åndedrætsudstyr udkom i 1863, tegnet af James Braidwood . Nogle afdelinger begyndte at erstatte læderstøvler med gummi og til dækning af uld frakker med gummi regn frakker i 1930'erne . Efter Anden Verdenskrig , indførte National Fire Protection Association standarder for brandmand PPEs . I løbet af 1980'erne bragte fremskridt af PASS udstyr og brandhæmmende materiale , som Nomex og Kevlar , som stadig bruges i dag .

Størrelse


Et komplet sæt af Brandudrustningerne slukningsudstyr kan veje omkring 70 £ . ikke herunder eventuelle yderligere værktøj eller redskaber . Efter hver brug , bliver det gear endnu tungere på grund af ophobning af sved og vand opbevares i den ydre skal og den termiske barriere . Uniformer er ofte fremstillet specielt til de enkelte brandmænd for at sikre en perfekt pasform .

Fordele

Ud over de åbenlyse fordele for beskyttelse mod ild og røg , brandmand slukningsudstyr giver også sikkerhed synlighed og tilgængelighed af værktøjer . Frakker og bukser har flere lommer til ekstra handsker , en radio , en lommelygte , eller andre nødvendige enheder . Nogle frakker har brugerdefinerede loops og D-ring carabiners at holde lommelygter i midten brystet eller til at fastgøre ekstra udstyr . Den SCBA airtank flaske indeholder 30 minutters frisk luft og kan hurtigt og nemt udskiftes , når den løber ud . Den seneste udvikling i brandmand gear arbejde for at gøre erhvervet så sikkert som muligt for mænd og kvinder, som rammes af farlige og livstruende brande på daglig basis .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.