hvad er en udendørs trappelift ?

Udendørs Trappelifte er mekanismer, der giver handicappede at bevæge sig op og ned ad trapper . Normalt de anvendes til korte flyvninger på trappen i stedet for store, da potentialet for fare , er højere jo højere op elevatoren går . De bruges ofte ved indgangen til et handicappet persons hjem for at hjælpe dem med at få ind og ud nemt . Udendørs Trappelifte er vejrfast , så at de kan forblive ude året rundt

Historie


Det var i 1920 , at den første trappelift blev oprettet . En mand ved navn C. C. Crispen fra Pennsylvania skabte den første trappelift til at hjælpe en af sine handicappede venner gå fra gulv til gulv . I 1920 , var der ikke mange elevatorer , og der var ingen love om, at hver bygning skulle handicapvenlig . Dette gjorde nødvendigheden af Trappelifte meget større. Nu vigtigste brug for dem er at holde nogen fra at skulle omforme deres hus til også at omfatte ramper og andre lignende handicappede venlige arkitektur .

funktioner


Udendørs Trappelifte er robuste nok til at arbejde i alle slags vejr . De har en rampe , der sættes på trapper sagen , som regel ved hjælp af metalbeslag . En motoriseret stol er knyttet til rampen og bevæger sig op og ned , når trappelift er tændt . Når personen når toppen af trappen hun kan få ud og gå om hendes dag . Nogle udendørs Trappelifte er mere robuste end andre . Nogle kræver en overdækket overflade , mens andre kan være udeladt i hagl og sne

overvejelser


Trappelifte er en stor opfindelse . Men de kan være ret dyrt . Det er vigtigt , at nogen søger til at købe en trappelift sammenligne det med omkostningerne ved at tilføje en rampe . I nogle tilfælde en rampe er bedre , men i andre , som når der er lidt plads til en rampe , eller hvis personen ikke har en kørestol , er en trappelift det bedste valg . Det er også vigtigt at overveje, om person, der bruger elevatoren kommer til at brug for hjælp til at komme ind og ud af stolen . Nogen, der er i en kørestol er nok bedre tjent med en rampe , hvis han ikke har en kammerat til at hjælpe ham ind på liften .

Størrelse


størrelse Trappelifte varierer . De kan næsten enhver længde . De kan også flytte rundt om hjørner hvis det er nødvendigt . Den sædvanlige størrelse for en trappelift er en , der handler om tre eller fire trin længere . Motor og formanden på toppen af rampen , er på størrelse med en normal stol . Stolene har som regel våben til maksimal støtte , og nogle gange indeholde sikkerhedsseler .

Fordele

Udendørs Trappelifte tillade, at deres ejere langt mere mobilitet og sikkerhed , end de ellers ville have . De skal også give pårørende ro i sindet at vide , at deres elskede ikke vil risikerer at falde rejser op og ned ad trapper . Liften kan stå udendørs i længere tid , og vil ikke blive beskadiget .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.