hvordan en køresyge plaster arbejde ?

absorption gennem huden


Køresyge patches arbejde ved at udnytte hudens naturlige sugeevne , der opsuger lægemidlet skopolamin ind i blodbanen . Plasteret er placeret bag øret fire timer , før de påbegynder rejsen og langsomt afgiver sin medicin over en periode på tre dage . Plasteret kan udskiftes efter behov , når de tre dage er oppe . Der er bivirkninger dog , såsom en alt for tør mund og sløret syn , nedsat psykisk faciliteter , hovedpine og svimmelhed .

modstridende signaler


Den patch vil stoppe den del af det indre øre , der styrer balancen fra indberette oplysninger til hjernen . Dette hjælper til at reducere de modstridende signaler, kan skyldes, at ombord på et bevægelse skib eller en flyvemaskine , hvor det visuelle centre ofte i konflikt med funktionen af det indre øre . Ved at bruge plaster , har rejsende ikke at huske at tage pillerne , der skal udskiftes meget oftere .

Ulemperne


Fordi , at plasteret afgiver kun et beløb på dosis , anbefales det ikke , at børn bruger det , og det er undertiden ineffektiv afhængig af størrelsen af den voksne bruger så godt, så det er altid en god idé at få evalueret af din læge , før du prøver patch for første gang . Hvis du er for tynd , kan du være at få for meget dosering , for fed og du kan ikke være at få nok . Ikke kun det, men den enkeltes hud kan absorbere medicinen på en anden sats , som kunne gøre resultaterne adskiller sig fra , hvad der forventes af plasteret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.