hvordan gør muskatblomme arbejde ?

Hvad er Mace


Mace er faktisk et navn til selvforsvar produkter . ? . Navnet er forbundet med peberspray , men mange virksomheder udover Mace fremstiller peberspray . Mace fremstiller tre typer af dette produkt : Peber Skum , Triple Action og PepperGard eller Pepper Mace . Triple Action omfatter peberspray , tåregas og ultraviolet farvestof i formlen . PepperGard og Peber Mace udelade de tåregas . Så gør Pepper Foam , men det sprays på i et tykt skum i stedet for en spray . Peberspray er lavet af cayennepeber koncentrat kendt som OC . Det kan forårsage midlertidig blindhed og problemer med vejrtrækningen , fordi det er en inflammatorisk middel. Tåregas er kendt som en irriterende , der kan medføre hoste og løbende øjne . Farvestoffet er inkluderet for at identificere angriberne , når de bliver fanget .

Sådan Mace Works


Hvis du er i fare for at blive angrebet , kan du sprøjte en af de Mace produkter ind i ansigtet på angriberen . Du behøver kun at sprøjte i et par sekunder . Den Mace påvirker nogle mennesker meget hurtigere end andre . Hvis den første sprøjtning kun bremset dem ned en smule , så spray dem i ansigtet igen . Dette burde have dem uarbejdsdygtig nok for dig til at køre og få hjælp . Den spray virker ved midlertidigt at blinding angribere og gør det svært for dem at ånde . Det brænder øjne , hud og hals , selv om det normalt ikke medfører nogen varig skade . Virkningerne vil vare 15 til 90 minutter, hvilket giver dig masser af tid til at komme væk .

Test din Spray og andre problemer


Når du køber Mace , bør du teste det for at sikre, at den virker korrekt . Gå udendørs , og sørg for vinden ikke kommer mod dig . Spray i et halvt sekund kun for at sikre det sprøjter . Du ønsker ikke at finde ud af dåsen ikke virker , mens du bliver angrebet . Kontroll¨¦r udløbsdatoen og erstatte den inden denne dato kommer op . Forsøg ikke at tage Mace på en flyvemaskine med dig-det er ikke tilladt , og bærer en stor bøde . Nogle stater har restriktioner for, hvordan koncentreret papiret spray kan være , eller hvis du kan bruge UV farvestof . Spørg din lokale politi afdeling for at finde ud af , hvad der er acceptabelt i dit område . Du skal også være 18 for at købe Mace .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.