hvordan man finder ud af, hvad der er i dit drikkevand

Hvad der er i dit drikkevand ? Vand er afgørende for dit helbred , men mange drikkevandskilder indeholde uønskede niveauer af forurenende stoffer . Her er hvordan man kan finde ud af, hvad der er i dit drikkevand , og hvad du kan gøre ved det
1
Hvis du . re på et samfund vandsystem , skal du kontakte byens vandforsyning selskab om en rapport om kvaliteten af dit drikkevand . Denne rapport er ofte omtalt som forbruger tillid rapport . Nogle kommuner sender denne rapport til deres kunder om året. Hvis du ikke modtager det , enten ringe eller check hjemmesiden for dit drikkevand leverandør . Environmental Protection Agency webside , der er anført i ressourcerne nedenfor giver lokale drikkevand oplysninger . Klik på din tilstand eller se indholdsoversigten for yderligere nyttige links på vandkvaliteten , fælles vand forurenende stoffer, sikkerhedsspørgsmål, og meget mere.
2 .
Tag en brønd vandprøve til en lokal virksomhed til afprøves . Fordi EPA ikke har myndighed til at regulere private brønde , er du ansvarlig for kvalitetskontrollen på dit brøndvand kilde . De fleste steder har private virksomheder, der vil teste vandkvaliteten , der vil udpege præcist, hvad der er i dit drikkevand . Disse eksperter vil rådgive dig om, hvad du kan ønske eller have behov for at gøre for filtrering eller andre metoder til at forbedre kvaliteten af dit brøndvand . Se EPA ressource nedenfor for at finde oplysninger om retningslinjer for konstruktion af ordentlig vand brønde , spørgsmål, du måtte have om drikkevand sikkerhed , og at lære om sundhedsrisici forbundet med at drikke godt vand .

3 .

Læs rapporterne leveres til dig om forurenende stoffer. Nogle forbrugere kan være bekymret for bestemte forurenende stoffer i deres drikkevand . Under vand testet , eller modtager vandkvaliteten rapport fra dit område , er det første skridt i at finde ud af, hvad der er i dit drikkevand . Environmental Protection Agency 's vand kontaminanter side lister mulige negative virkninger fra uønskede elementer i vandet , at du og din familie , indtager hver dag .
4 .
Få fakta om dit drikkevand og hvad det kan indeholde for forurenende stoffer . Overvej vand filtrering , forskning flaskevand kilder , og gør din del for at hjælpe til at gøre vores vandkilder så ren som muligt . Se nedenstående ressourcer, og dertil knyttet materiel på den øverste venstre og højre side af denne side for mere information om vandkvaliteten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.