hvordan man forbereder en is storm

En is storm kan ikke virke som en af de værste vejr situationer , men det er farligt og kunne vare i dage . Det kan ofte komme pludseligt , men hvis du har tid til at forberede det der er ting, du kan gøre for at beskytte dig selv og gøre din tid mere behagelig
1 .
Forbered en nødsituation kit . Hvis du kender stormen kommer , bør du gøre det samme. Medtage i dit kit følgende punkter : lommelygte , vand , ikke -fordærvelige fødevarer og mad, der ikke kræver madlavning, varmt tøj og tæpper , førstehjælp kit , manuel dåseåbner , batteridrevet radio , og alt andet nødvendigt for jeres familie som bleer og medicin .
2 .
Oplad apparater såsom mobiltelefoner , bærbare computere , og iPods . Mobiltelefoner kan komme i handy i en is storm , som fastnet telefoner plejer ikke arbejde på dette tidspunkt. Elektronik såsom laptops og iPods vil holde dig underholdt i det mindste for en lille smule . Sørg for at du har familie spil eller anden form for underholdning klar, hvis du tror at du vil være ude af strøm til en lang tid .

3 .
Sørg for at du har lamper og lanterner eller nogle anden kilde eller lys . Det er anbefalet af flere personer til ikke at bruge stearinlys på grund af brandfare , men jeg ser ikke noget problem med at bruge stearinlys , så længe du lægger dem på et sikkert sted . Det giver lys og en lille smule ekstra varme . Hvis du er en dej drevet lanterne , så sørg for du har masser af gode batterier til rådighed .
4 .
Hold dit hjem opvarmes . Hvis alt, hvad du bruger til at varme dit hjem er elektrisk , derefter køre den lidt højere end normalt før stormen . Dette vil sikre , at du vil være varm til at starte med . Så gå omkring dit hus , og kontroller for at se, om nogen vinduer eller døre er der små utætheder , der tillader kold luft at komme ind i dit hjem . Seal disse op nogen måde du kan , så du kan holde dit hus varm .
5 .

Fang op på vasketøjet . Denne ene måske ikke synes meget vigtigt , men du vil ønsker at gøre dette, hvis du forventer at være ude af strøm i lang tid . Ellers vil du finde dig selv med en stor bunke vasketøj til at fange op på , når strømmen vender tilbage .
6 .
Hvis eller når din magt går ud , gå en tag alle dine apparater . Den strømafbrydelse kan være forårsaget af en falden gren på en højspændingsledning . Din el- firma vil højst sandsynligt blive arbejdet på at få din magt tilbage . Mens de arbejder på det , kan det flimmer og slukker . Du vil beskytte dine apparater ved at tage dem .
7 .
dig roligt . Ting vil vende tilbage til normal snart . Tag denne gang for at tilbringe kvalitetstid sammen med din familie . Det er ikke hver dag , at du er tvunget til at tænde for fjernsynet slukket og tale med hinanden . Denne katastrofe kan ende med at blive en noget god oplevelse for din familie .

gode råd og advarsler


 • Hvis det er muligt , have en generator til rådighed for dig at bruge , hvis din magt går ud .
 • En gas komfur er også en nyttig ting at have , hvis du er uden strøm

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.