hvordan man håndterer mødet en aggressiv hund

Møde op med en aggressiv hund kan være skræmmende . De fleste hunde elsker mennesker og folk, der elsker hunde ofte forventer hunde vil elske os . Desværre er det ikke alle hunde er venlige under alle omstændigheder , og hvis du befinder dig over en uvenlig hund , vil du ønsker at vide, hvordan de skal håndtere hunden aggressivitet
1 .
Først vil du ønsker at identificere , hvis en hund bliver aggressiv mod dig . Se efter de indlysende snerrende læber trukket tilbage , ja , men også kigge efter nogle mindre åbenlyse tegn . Aggressive hunde vil ofte stirrer på dig i øjnene . De normalt hænger med hovedet lavere og haler er lav , også . En aggressiv hund vil ikke se afslappet og smidig . Han vil være stiv og hensigt . Nogle gange vil du se en højderyg af pels stå op langs ryggen . når en hund er aggressivt i alarmberedskab hans børster er op
2
Aldrig stirre tilbage i øjnene på enhver hund dig. er ikke helt sikker på . Og du behøver ikke sætte dit ansigt op til hundens ansigt . Disse er direkte udfordringer i hundesprog , og hvis hunden ikke er interesseret i at udskyde til dig , vil du ( fra hundens synspunkt) bede om en kamp . .

3
anden mindre indlysende udfordring for en hund er " stå over "-betyder stående over eller hælder over hunden eller endog lægge hånden over hund som du kan gøre for at klappe den øverste del af hundens hoved . Hvis du møder en hund du ikke kender , du er sikrest at bøje mig ned til hundens niveau og tilbyde din hånd først . Hold den hånd på sikker afstand . Hvis hunden ikke viser tegn på venlighed , quit der, og ikke tvinge dig selv på ham . Hvis han synes okay , gå til skrabe under hagen på en ikke-dominerende måde i stedet klapper på hovedet eller nakken .
4 .
Hvis du løber ind i en aggressiv hund , der er løs , gør dit bedste for at bevare roen . Absolut ikke RUN . Kørsel vil gøre dig til et mål i hundens sind , at et bytte jage , en drille eller en fjende at erobre . Være ikke- truende som du overhovedet kan være og forsøge at være beroligende . Hvis beroligende ikke virker , være streng, men ikke bliver aggressiv eller provokere . Bevæg din krop så lidt som muligt, som du forsigtigt tilbage væk . Hold mod hunden , indtil du får ud af rækkevidde og ikke vende ryggen til ham .
5 .

Forhåbentlig vil du ikke nogensinde mødes en hund aggressiv nok til at få til at kæmpe tilbage , og disse aktioner vil tage brodden af situationen , før en hund finder angriber . Hvis du nogensinde behøver at afværge en hund angreb ved hjælp af en spray som muskatblomme er dit bedste forsvar . Nogle gange kastede små sten på en intens nærmer hund kan også bryde deres hensigt . Den bedste løsning er naturligvis , at undgå at komme i den situation i første omgang . Holde sig væk fra omstrejfende hunde . Nogle kan være sød og kærlig . Men nogle er ikke. Og det er bedst ikke at skulle håndtere mødet en aggressiv hund, hvis du kan !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.