hvordan man holder en tre måneder nød fødevareforsyning

Lagerføring af mad på hånden er en god idé af flere grunde . Jeg er nu op til en god 3 måneders forsyning

Du skal bruge: .
fortov salt
sko eller støvler med god trækkraft .
ydmyghed ( vilje til at se lidt dum ) .1 .
Der er mange grunde til at holde et godt udbud af mad på hånden til en nødsituation . En god vinter storm kan holde dig sneet i en uge . En naturkatastrofe som jordskælv eller voldsom storm kan efterlade dig isoleret for en stund . En truckere strejke , kunne endog tab af arbejdspladser være en god grund til at have mad nok til ikke at bekymre sig så meget , indtil du finder arbejde og få din første kontrol på et nyt job .
2 .
Min familie består af min kone og jeg og 4 børn . Jeg regnede for en 3 måneders forsyning af mad, jeg ville runde op til 100 af hvert måltid . Dermed mener jeg jeg ville på hånden på lager 100 morgenmad , 100 frokoster , og 100 middage .
3 .

tog jeg en notesbog og lavet en side til morgenmad først . Jeg lavede en graf med 100 pladser . En stor pose pandekage mix viste, at det gjorde 80 portioner af 4 pandekager hver . At være en familie på 6 personer , 80 portioner var en smule over 13 morgenmad . Jeg købte 3 store flasker af sirup og afmærkede 13 morgenmad på min chart . Jeg så købte en # 10 , kan af æggepulver fra en campingplads og nødforsyning butik . Det svarede til 200 æg i pulverform ( blot tilføje vand ) . Jeg regnede 3 æg hver person, så 11 morgenmad . Jeg havde nu 24 måltider i pantry . Jeg købte en 12 kan tale om ferskner på dåse og tælles det som en dåse pr person . 2 flere morgenmad . Så jeg købte 10 kasser med kolde korn og regnede 5 mere . Disse jeg holde roterende hvis jeg køber en ny boks , men holde 10 på lager . Jeg holdt op på dette , indtil jeg havde 100 morgenmad gemt væk .
4 .
Nu vil jeg flyttede til frokoster . Jeg købte et tilfælde af tunfisk , et par store krukker med jordnøddesmør , og ingredienser til at gøre hjemmelavet brød . Jeg købte flere tilfælde af dåse gryderet . Jeg købte et par dåser i pulverform juice mix som Tang . Jeg købte tør pasta og flasker spaghetti sauce . Boxed Mac og Ost . Jeg holdt ud, indtil jeg havde 100 frokoster markeret i min bog . Jeg gjorde det ikke det hele på én gang . Jeg ledte efter en god ting til salg og tilføjede omkring 10,00 dollar til 20,00 dollar for en købmand tur til lagrede emner . Nøglen var at holde styr på antallet af måltider til min familie .
5 .
Næste jeg gjorde det samme med middage . Da jeg var færdig med grundlæggende måltider jeg har tilføjet honning , budding blander , hård slik , græskar pie påfyldning , rosiner og andre lækkerier.

6 .
Nu, hvis jeg nogensinde bruge fra artikler opbevaring I købe noget at erstatte det . Jeg forsøger at holde med ting vi bruger alligevel . Hvis jeg køber en pose med pandekage mix jeg satte ny pose i opbevaring og brug den gamle . I at købe den måde kan jeg shoppe for et tilfælde af det, der er på de bedste salg og spare store . Når dåse bønner er til salg jeg købe en sag og sætte den på lager og bringe noget op til brug nu . Jeg føler stor have forsyning der til brug i nødsituationer . Når jeg skiftede virksomheder jeg arbejder for midt på året havde vi en måned forsinkelse , indtil jeg fik en lønseddel . Have opbevaring af mad og at have det som former mad, vi plejer at spise alligevel gjort os til at føle meget mere behageligt . Jeg prøver at købe masser af friske råvarer og bruge min opbevaringen lige når det er nødvendigt . Jeg har nu et 2 uger forsyning af vand samt . Jeg køber også vaskemidler , toiletpapir , tandpasta og andre daglige anvendelse i en større mængde og sætte nogle på lager , når jeg finder en stor salg .

gode råd og advarsler


 • langtidsopbevaring ting som sukker og salt holde i årevis. I min 3 måneders forsyning jeg fokusere på ting , vi ville spise en gang om ugen eller så alligevel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.