hvordan man kan fortælle, hvis nogen har alkoholforgiftning

Binge drinking blandt unge under alderen high school og college -studerende har ført til talrige dødsulykker i de senere år på grund af alkohol forgiftning . Når en ven drikker for meget , kan passe dem være generende , men du kan bare redde deres liv

Du skal bruge:
Et ur


1
<. br > Vurdér din egen evne til at hjælpe en beruset ven . Medmindre du er en udpeget chauffør , chancerne er , hvis en af dine venner har drukket , har man lige så godt . Den mest tydelige ledes person i gruppen skal træffe beslutninger .

2 .
Kend advarselstegn af alkohol forgiftning . De første tegn på, at nogle har drukket for meget , er forringet balanceevne , reaktionstid , og dommen. Disse symptomer er normalt selv for folk, der drikker sikker mængder af alkohol , men en person med alkohol forgiftning vil uden tvivl blive påvirket af disse symptomer , og sandsynligvis i udtalt måde . Den næste ting at se til , er snublende , besvimelse og opkastning . Typisk en person vil kun have disse symptomer , hvis de har drukket kraftigt . De behøver ikke nødvendigvis betyde, at nogen har alkohol forgiftning , men du bør aldrig tillade en ven med disse symptomer til at drikke mere alkohol , og indikerer, at du skal stoppe med at drikke så godt, så du kan sikre, at de er ok .

3 .
Tjek for mere alvorlige symptomer . Hvis din ven kaster op flere gange , og kan knap nok gå ved egen kraft , de er i fare for alkohol forgiftning . At se om deres hud føles kølig at røre ved , eller hvis farven synes anderledes end normalt, såsom bleg , eller blålig da disse er tegn på alkohol forgiftning . Bemærk også, vejret deres vejrtrækning synes tvunget , langsom eller uregelmæssig . Brug et stopur til at sikre, at de trækker vejret mere end ti gange i minuttet , hvis ikke , kan de have alkohol forgiftning . Også hvis din ven har gået ud , så tjek deres vejrtrækning med jævne mellemrum, og forsøge at vække dem med jævne mellemrum så godt. Hvis de er kolde , misfarvede vejrtrækning for langsomt, uregelmæssigt , eller ikke kan vækkes , så ring 911 , da deres liv kunne være i alvorlig fare .
4 .

Selvom du ikke mener, at din ven har alkohol forgiftning , hvis de er opkastning og forvirrede , bo hos dem og tage sig af dem . Jeg kan ikke understrege nok: næsten alle alkoholrelaterede dødsfald , der opstår, kunne forebygges , hvis andre mennesker til stede var ansvarlige og ringede til beredskabstjenester, på trods af alvorlige tegn på alkohol forgiftning . Normalt dødsfald opstår, når venner er også alvorligt svækket , eller endog tilskynde til en alvorligt svækket person til at fortsætte drikke .

gode råd og advarsler


 • Drik alkohol ansvarligt , og i intervaller spredt ud over et par timer . Det tager tid for alkohol , der skal optages i blodbanen , så en person kan få mere beruset , selv om de ikke fortsætter med at drikke , hvis deres mave er fuld af alkohol, som blev indtaget i en kort periode .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.