hvordan man kan håndtere nikotin tilbagetrækning

Har du lyst til at stoppe ved hjælp af tobak , og har prøvet flere gange, uden langsigtet succes ? Hvis ja, er du ikke alene . Mange mennesker , der har prøvet at holde op har sjældent undsluppet den frustration , der kommer med nikotin tilbagetrækning . For nogle kan tilbagekaldelsen være så intens , at det driver dem helt tilbage til tobak . Nikotin er et meget vanedannende stof , og abstinenser kan mærkes både fysisk og følelsesmæssigt . Nedenfor er nogle tips om , hvordan man effektivt håndtere nikotin tilbagetrækning
1 .
Forstå hvad der sker i din krop . Umiddelbart efter din sidste nikotin fix , begynder din krop til at reparere sig selv . Du kan føle uklar eller svimmel , fordi din krop bliver brugt til en øget iltforsyning . Du kan også opleve prikkende fornemmelser , fordi din omsætning er i bedring . Nogle personer kan hoste mere, hvilket er et resultat af cilier rengøring snavs ud af lungerne . En ting , der vil være nyttige i løbet af denne tid er at få masser af hvile .
2 .
Tag et glas vand , når du begynder at føle trang til tobak . Vand hjælper til at skylle af nikotin ud af dit system . Det hjælper også at erstatte hånden i munden vane , der opstår , når rygning med en sundere alternativ . Det tager normalt omkring tre dage for nikotin at komme ud af dit system .

3 .
Bliv aktiv . Nikotin stimulerer dit stofskifte . Når du stoppe med at bruge nikotin , kan dit stofskifte langsommere . Dette resulterer ofte i vægtøgning , især for dem, der erstatter brugen af tobak til at spise . Prøv at udøve 30 minutter om dagen , fem dage om ugen for at opnå de bedste resultater. Dit valg af motion kan variere fra lav effekt gå til at køre eller vægtløftning . Vær sikker på at tale med din læge, før du begynder en motionsplan .
4 .
Start en ny hobby . Mange tobak brugerne bemærker, at de har ekstra tid på at holde op og søge efter noget at gøre med deres hænder . Når trang start , drej til din nye hobby som et middel til distraktion . Cravings forsvinder normalt efter cirka fem minutter. Gode ideer til hobbyer inkluderer håndværk og gåder , fordi de er nemme at tage med dig i tilfælde af en trang .
5 .

Informer dem, du interagerer med på daglig basis , at du er at holde op . Irritabilitet ofte forekommer blandt dem , der går gennem nikotin tilbagetrækning. Det kan hjælpe dem til at forstå , hvorfor du måske være lidt mindre personable end sædvanligt . Giv dem tips om, hvordan de kan hjælpe dig . Deres støtte kan øge din chance for frihed fra nikotin .
6 .
Tag dig tid til at slappe af . Mange personer oplever angst før og under processen med at holde op . Dyb vejrtrækning er en teknik , der kan hjælpe mange personer at komme igennem nikotin tilbagetrækning. Det er især nyttigt for rygere , fordi det simulerer respiration røg med cigaretter . Tag en langsom , dyb indånding ind gennem næsen og udånder langsomt gennem munden . Gentag indtil din trang til nikotin forsvinder . Meditation og bøn kan hjælpe så godt .
7 .
Når alt andet fejler , at søge professionel hjælp . Tjek dit lokale område for at se om der er nogen tobak ophør klasser eller støttegrupper til rådighed . Telefon baseret rådgivning og online -programmer er også tilgængelige. Der er mange medikamenter beregnet til at hjælpe folk bryde deres afhængighed af nikotin . Disse medikamenter spænder fra piller til nikotinplastre , sugetabletter , inhalatorer og tyggegummi . Nogle medikamenter medvirke til at reducere symptomerne på nikotin tilbagetrækning. Din chance for succes forbedres , når man kombinerer undervisning og støtte grupper sammen med medicin .

gode råd og advarsler


 • Prøv ikke at forlade løbet en gang i dit liv , når du oplever en høj grad af stress . Dette kan reducere dine chancer for succes . Konsultere din læge før du tager en tobaksvare ophør medicin . Check med din sygesikring , hvis du vil se, om de vil dække omkostningerne af klasser og /eller medicin .
 • Brug af tobaksvarer har vist sig at forårsage kræft .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.