hvordan man kan holde varmen udenfor om vinteren og spar på varmeregningen

Træt af indefrysningen din røv ud hver vinter ? Jeg konstruktion og er en jæger , så jeg har lært nogle måder at hjælpe holde varmen . Her er et par ideer til at holde dig varm , og måske endda spare dig nogle penge på din varmeregning

Du skal bruge: .
Long Johns
Varm sokker .
Pels.
Flannel skjorte .

Beanie hat .
Hals Gaither .
Face Cover .
Opvarmning .1 .
Først , du ønsker at få dig et par gode Long Johns . Ikke de billige tynde dem , men en god tyk par . Jeg kan godt lide den øverste at være lang nok til at putte i og nakken til at komme op et lille stykke på halsen og har en 1 /4 lynlås incase du kommer til varm du kan lyne den og køle af en smule. Bomuld er et godt materiale , hvis du ikke kommer til at være for aktiv . Hvis din kommer til at være virkelig aktiv selvom bomuld vil blive våd , kan du ønsker at se ind i et andet materiale , såsom under Armor . Også få dig nogle gode tykke sokker .
2 .
Næste du har brug for en god pels , isolerede flannel skjorte og bukser . Ved godt jeg mener isolerede og vindtæt . Hvis det ikke er vindtæt det vil være ligesom at have noget på , når vinden blæser , og du vil fryse ! Jeg bærer en Carhart jakke og bare en almindelig par bukser , som mine ben ikke bliver for koldt normalt , men hvis dens ekstra koldt jeg vil sætte på og ekstra par lange Johns . Jeg kan godt lide altid at bære tre lag oven selv som min overkrop bliver koldere . Lag er godt, fordi hvis man bliver varm du bare kaste et lag . Også et par gode handsker . Isolerede , vindtæt og vandtæt i dette tilfælde som din handsker ofte får våde fra håndtering ting . Panserskibe vinterhandsker er det bedste jeg har fundet . Jeg elsker dem , og de har holdt mig et par år gøre byggearbejder , så det er imponerende .
3 .

For sidste hånd hvis dens virkelig koldt , jeg bærer en hals indsamle , ansigtsmaske og god beanie hue . Igen , du ønsker at sikre, at de er vindtæt . Fleece er det bedste materiale jeg har fundet for disse poster . Jeg bærer en fleece under rustning beanie hat til de tidspunkter , hvor jeg har tænkt mig fra varmt til koldt hurtigt , så jeg ikke behøver at holde tage det ud . Den under rustning opsuger sved og hjælper med at holde dig behageligt på alle tidspunkter . Endelig , når dens rigtig koldt og din kommer til at være ude i et stykke tid , kan du prøve hænder og fødder brænder . Du kan få dem på Walmart , og du kan få den selvklæbende slags , så de bliver på plads . De har endda en , der stikker på din ryg , som faktisk hjælper en masse . Noget andet , som jeg ikke har prøvet endnu , men har i ordre og tror vil arbejde stor er en dims hedder , " Zippo Pocket Hand varmere " , der sælges af Duluth handel . Dens formodede at producere 10X varmen i hånden brænder og løber ud lightergas , så dens genbruges . Nå det er om det bruge disse tips til at holde varmen ude og inde , og du kan slå ned for varmen og spare nogle penge på din varmeregning . Jeg er komfortabel at holde mine i 60 grader med min lange Johns på : ) Håber, at dette hjælpe nogle mennesker , Gud velsigne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.