hvordan man kan opretholde sundhed og sikkerhed i hele juleferien

Denne artikel mine venner vil forhåbentlig hjælpe dig med at undgå uønsket ulykker i ferieperioden ved at hjælpe dig til at gå den ekstra mil ved at tage de nødvendige forholdsregler for at sikre, at sundhed og sikkerhed for dig og din familie er ikke truet under festlighederne .
1 .
Diskuter med familiemedlemmer en nødudgang strategi og hvor du vil alle opfylde, skal der være en reel nødsituation .
2 .
Lad ikke små børn lege i køkkenet , mens du er madlavning . Hvis du ikke har andre muligheder , sikre , at puljen håndtag er vendt væk fra forsiden af ovnen , så de vil ikke være i stand til at nå op og trække dem ned til sig selv .

3 .

Hvis du ikke allerede har gjort det , tjekke din røgdetektorer blot for at sikre , at de fungerer ordentligt .
4 .
Sørg så vidt muligt , at du har mindst to typer af brandslukker i dit hjem , og at de er let tilgængelige for alle . Forskellige lande bruger forskellige metoder til at identificere brandslukkere . Her er de farvekoder og klasse for USA , og dem vi er interesseret i : Klasse ( A ) Grøn Triangle-Almindelig brændbare stoffer , klasse ( B ) Den Røde Plads-Tænk B for noget i en tønde-gas , olie mv , klasse ( C ) Blue Circle-El- stik med en brændende stikkontakt . Tænk C for nuværende . Klasse ( K ) Sort Sekskant-Pan brændende , madlavning olier og fedtstoffer . Tænk K til køkkenet.
5 .

Tjek din peber lys omhyggeligt for brudte profiler og defekte pærer , før du sætter dem op . Blottede ledninger kan forårsage elektrisk stød eller brand . ( Tænk på børnene )
6 .
Kontroller at din stikkontakter ikke er løse , når du slutter tingene ind i dem . Som en elektriker jeg har set en alt for mange brande forårsaget af løse forbindelser .
7 .
Sørg for, at de udgange i dit hjem er fri for blokeringer såsom Kids legetøj , kasser eller gaver mv Udpege et område eller boks for dine børn at opbevare deres legetøj og gaver .

8 .
ikke på noget tidspunkt lys kanonslag inde i huset . Ej heller bør du give dine børn til at gøre det . Der er en grund til at de sætter ord FIRE før krakker . Alle brande er forårsaget af crackere , Just kidding. Men seriøst , lygter af brand krakker inde i huset er et nej , nej.

gode råd og advarsler


 • Bør der være en brand , som du ikke kan håndtere , øge en alarm ( Call 911 ) dig og din familie skal forlade bygningen gå rask . Må ikke køre , som du kan falde og ved et uheld trampet af andre familiemedlemmer , som de kommer ud af bygningen .
 • Hvis du allerede har erhvervet en ildslukker ( r ) fra sidste jul , chancer er de nødt til at blive kontrolleret eller serviceres af en kvalificeret personlig ( r ) for at sikre maksimal funktionalitet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.