hvordan man kan reducere affald og spare penge

Environmental Protection Agency har anslået, at 5 til 8 år de fleste af vore lossepladser vil blive lukket , fordi de vil blive fyldt op . Vi skal ændre vores nuværende generation er begrebet affald fra " disponibel " til " bæredygtig " og ændre vores adfærd og vaner , hvis vi ønsker at bevare og genopbygge vores planet og bidrage væsentligt til miljømæssige , økonomiske og sundhedsmæssige spørgsmål .


Denne artikel vil vise nogle måder at hjælpe dig med at reducere spild og arbejder for at støtte og rense op på vores samfund og vores planet .
1
Instill mantraet om " fire R 's " til samfundet: . . Husk , reducere, genbruge og genanvende. Det er vigtigt at forstå, at bryde gamle vaner og lære nye måder at opføre sig og ændre vores konditioneres tankemønstre kan tage et stykke tid , men det er muligt . Først skal du nødt til at gøre en bevidst beslutning om at starte og derefter fortsætte med at aflære og genlære nye måder om affald . Opdrage de unge børn i hjemmet og i vores skoler er så afgørende vigtig, da de er vores fremtid og vil arve den arv, vi i sidste ende vil efterlade .
2 .

GENBRUG , genanvende og GENBRUG . Opsæt papirkurve eller beholdere til specifikke typer af engangsemballager, f. eks plast , papir , vegetabilsk baseret madaffald . Gør det til en vane at gøre dette regelmæssigt og lære dine børn at være rollemodeller for deres jævnaldrende . Gode vaner undervist i en ung alder vil vare længere og være mere effektiv . Tag den genvundne affaldstyper eller materialer til den lokale genbrugsstation , hvor du kan gøre nogle lomme penge som en belønning for din indsats og energi i at hjælpe planeten .
3 .
NY , genbrug , genbrug når det er muligt . Støtte lokale sparsommelighed butikker , velgørende og almennyttige organisationer ved at donationer . Gøre en indsats for at " foråret rene " dit hus på en regelmæssig basis og pakke de elementer , du ønsker ikke længere at donere . Spar penge ved at købe brugt tøj og legetøj til dine børn ved sparsommelighed butikker . Legetøj og tøj kan blive meget dyrt , især hvis du har flere børn at sørge for . Du kan også gemme ved at give dine børn hver anden hånd-mig-nedture i stedet for at købe alt nyt .
4 .
Hjælp til at bevare og beskytte , hvad der er tilbage af vores skove og dyreliv ved at eliminere unødvendig brug af papir og junk mail ved at betale regninger elektronisk . Stop uønsket junk e-mails. Køb produkter fra genanvendte materialer eller genanvendt emballage .

5 .
Brug ikke plastikposer på købmand . Altid bede om genvundet brune poser når du shopper-eller endnu bedre-prøv selv at medbringe genanvendelig taske med dig , hver gang du gør dine indkøb
6
Brug bionedbrydelige produkter som bionedbrydelige . bleer og bionedbrydeligt kæledyr affaldsposer .

gode råd og advarsler • Buy i løs vægt . Hvis det er fødevarer , kan du adskille det i mindre portioner , pakke ind genbrugscontainere og fryse indtil du har brug for det .
 • Deponeringsanlæg er områder, der kan være ekstremt giftigt for miljøet . Deponeringsanlæg udarbejde en giftig væske opkald perkolat i affaldet nedbrydes . Dette giftige stof siver ind i vores grundvand og i sidste ende forurener vores vand skure . Derfor vil det i sidste ende at nå vores drikkevand kilder , hvilket resulterer i urent vand og kræver dyrere vandbehandling forarbejdning.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.