hvordan man kan undgå BPA eksponering

Der har været megen diskussion i de seneste nyheder over giftigheden af kemiske bisphenol A eller BPA . Mange studier er endegyldigt viser negative virkninger i lab dyr . Den kemiske industri har forsøgt at bekæmpe de beviser fremlagt i undersøgelserne. De fleste eksperter er enige om , at eksponeringen er bare ikke risikoen værd . BPA eksponering er relateret til feminisering af hanner , hormonforstyrrelser , og tidlig pubertet . Find ud af hvordan du beskytter dig selv og din familie

Du skal bruge:
Viden


1 . .
Beskyt dine børn . Børn er ramt af kemikalier ind i kroppen på langt lavere niveau end voksne . En ammet baby er mest beskyttet af BPA . Et flertal af sutteflasker er lavet ved hjælp BPA ( medmindre dette specifikt markedsført som BPA fri ) . Formel dåser er foret med BPA . Flydende formel er særligt modtagelige for BPA leecher .

2 .
op med at bruge dåsemad . Eden ' s økologiske bønner er en af de eneste producenter ( og kun deres bønner , ikke andre fødevarer ) til at bruge BPA-gratis dåser . Spise mad fra BPA foret dåser vil bidrage til jeres kroppe forurening , fordi det igler i maden .
3 .
Brug plast med recycle kode 1 , 2 eller 5 alene. 3 's er PVC-som har sin egen toksicitet og er usikker til human brug . 7 's betyde øvrige . . . . . ingredienserne i en 7 plast er udefineret . Men det er hvor du vil finde BPA , hvis det er til stede . Polycarbonat er et andet navn at holde sig væk fra . Polycarbonat betyder BPA er til stede .
4 .

Kampen for retten til at vide . Halvdelen af kampen er at vide, hvad vores produkter er lavet af . Hvis vi begynder at spørge , de har at fortælle os . Må ikke købe produkter , hvis oprindelse er usikker . Det kan ikke skade dig , men er det risikoen værd ? Hvorfor tage en chance , når der findes alternativer .

gode råd og advarsler


 • Genbrug kode 7 bruges også til bionedbrydeligt genbrugelige beholdere , som de er fremstillet af majs . Hvis du ved , hvad produktet er fremstillet af , er det sikkert ikke indeholder BPA .
 • Må ikke bare lytte til nyheder , gør forskningen selv . Mange gange de undersøgelser, proklamerer sikkerhed noget , er foretaget af fabrikanten selv ! Det er ligesom tobak selskabet støttede undersøgelser , som viste cigaretter var sikkert .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.