hvordan man kan undgå høje niveauer af kviksølv forgiftning

En af de ting, du bør undgå , er høje niveauer af kviksølv . Fisk er en god mad at spise , men du skal sørge for du vide, hvilke der er højere i kviksølv end andre . Du bør begrænse sig til at spise de fisk der kun et begrænset beløb hver måned for at være sikker . Sørg for, at dine børn også spise lavt indhold af kviksølv niveau fisk
1 .
I havet får du masser af kviksølv , der kommer form afbrænding af kul planter . At toksiner regner ned i vandet og få fisk, der skal mere giftigt. Det lader til, at flere rovfisk har højere end normale niveauer af kviksølv .
2 .
Høje niveauer af kviksølv i kroppen kan skade de neurologiske og kardiovaskulære dele af kroppen og endda medføre visse skader . Så du skal undgå indtagelse af for meget kviksølv . Også i børn undersøgelser har vist , at høje niveauer af kviksølv har grund indlæringsvanskeligheder og endda autisme .

3 .
Tun , tilefish , haj , sværdfisk , og kongen makrel synes at have et højere kviksølv og bør spises på et mere begrænset grundlag for at være sikker . Selvfølgelig skal du ikke være bange , fordi fisk har en masse gode fordele så godt, men bare være forsigtig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.