hvordan man overlever en influenzapandemi

Influenza er en smitsom sygdom . Det spredes gennem en virus kendt som Influenza A virus . I øjeblikket er influenza A -virus H5N1 er den mest smitsomme stamme . Det er selve stammen , som var ansvarlig for at sprede fugleinfluenzaen rundt om i verden i de seneste dage . Ifølge World Health Organization ( WHO ) er der en forventet pandemisk influenza udbrud kommer meget snart . Der er mange måder, du kan forsøge at forhindre det i at inficere dig
1 .
immunisering med en vaccine er en måde at forhindre en virusinfektion . Vaccinen kan være tilgængelige på lægens kontor . Den bedste måde er at kontakte din læge og find ud af, om du kan modtage et billede af influenza -virus .
2 .
styrke dit immunforsvar yderligere med naturmedicin er også meget nyttig . Du bør skifte til en sund kost plan og sørg for , at du får alle væsentlige vitaminer og mineraler for din krop til at fungere på det optimale niveau for at holde bekæmpe sygdomme det burde. Tilføjelse en immun supplement til din almindelige kost kan være en god idé på dette punkt for at sikre du får de rigtige næringsstoffer .

3 .
Staying pæn og ren og desinficering dine omgivelser omkring dig som ofte som muligt . Sørg for at alle dørhåndtag og overflader de tabeller, du sidder på , er desinficeret på regelmæssig basis. Ting, du rører jævnligt lide computerens tastatur , pen , og kaffekrus er aftørres med en trustable desinfektionsmiddel .
4 .
Brug en fugtgivende creme , som kommer med en desinficerende opløsning . Den antibakterielle cremer ville ikke arbejde her, da de er designet kun mod bakterielle udbrud .

gode råd og advarsler • Prøv at bruge forskellige desinfektionsmidler på forskellige tidspunkter for at holde styrken af desinfektionsmiddel . Brug af samme desinfektionsmiddel kan gøre det virus resistent over for det pågældende mærke .
 • Må ikke over brug desinfektionsmidler som virus kan blive resistent over for dem meget hurtigt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.