hvordan man rent muggen vægge

Muggen vægge kan være et stort problem , både for de involverede huset og for menneskers sundhed . Håndtering af skimmel i dette tilfælde kan være en udfordring , da muggen vægge ikke kan fjernes for rengøring , som anbefales med andre husholdningsartikler . Det er også meget vigtigt at rengøre muggen vægge ekstremt godt , da formen vil holde kommer tilbage , ellers . Lejere skal være opmærksomme på, at udlejere har pligt til at oplyse mug problemer de fleste steder . Jeg en udlejer undlader at gøre det , kan han eller hun er ansvarlig for behandlingen af skimmel , forudsat at du har brugt huset som normalt .
1 .
Når skimmel begynder at blive vist på væggene , skal det behandles omgående , før det har en chance for at sprede sig yderligere . Husk at overfladen skimmelsvamp kan være knyttet til et større netværk inde i væggene , og dit mål er at dræbe alle af formen , ikke kun det øverste lag . I nogle tilfælde kan du faktisk nødt til at tage væggene ud for at få ind , men prøv at behandle overfladen problem først .
to .
At dræbe mug , et vand-og blegemiddel løsning kan være anvendt, eller du kan prøve trinatriumphosphat ( TSP ) . Begge kemikalier er meget effektive til at dræbe skimmelsvampe , og de er heller ikke meget godt for mennesker og kæledyr . Sørg for , at kæledyr er væk , når du arbejder med disse kemikalier , og holder rummet godt ventileret . Desuden bør du bære ansigt , øjne , og håndbeskyttelse . Brug en sprøjte eller en ren klud til grundigt at nyde formen angrebne væggene og de tilstødende områder . Vær opmærksom på , at maling kan give pletter , og tapet skal fjernes fra væggene , før du starter denne opgave .

3 .
Efter mugne vægge er gennemblødt , give dem mulighed for at bo våde i 15 minutter til at dræbe mug og sporer , og derefter få væggene tørre så hurtigt som muligt . Brug fans , varmeapparater og affugtere i rummet for at få væggene tørre . Mens formen kan have farvede vægge lidt , bør det være dødt . Selv om det er fristende at male over de pletter , vente flere måneder for at se , om eller ej formen kommer tilbage . Male over muggen vægge vil forsegle formen i malingen , hvilket gør det umuligt at fjerne uden at rive væggen ud .
Den bedste måde at håndtere mugne vægge , naturligvis , er ikke at lade dem få muggen i første omgang. Prøv at holde dit hus så ren og tør som muligt med hjælp fra affugtere , ventilatorer og ordentlig ventilation . Trække sig tilbage gardiner , forhæng , og blinds så ofte som muligt at indrømme sollys , hvilket vil bidrage til at dræbe omgivende skimmelsporer , og være på vagt om tegn på formen, før de får dårlige . I sidste ende , hvis du bor i et meget fugtigt eller mørk plet , kan du få skimmel alligevel , men du kan reducere problemets alvor , hvilket er en god start .

gode råd og advarsler


 • altid at os lytte til din tarm , når du føler noget er Rong . Søge efter svar på dit spørgsmål. IT kan redde dit liv .
 • Nogle typer af mug kan være en sundhedsmæssig risiko for nogle mennesker . Reaktion på skimmel er meget varierende og er afhængig af , hvilken type skimmel , samt hvor meget af det findes i hjemmet . Det er klart, at nogle mennesker er allergiske over for skimmelsvampe . Yderligere, nogle befolkningsgrupper er mere udsatte for negative effekter fra mug eksponering . De, der har allergi , astma , eller pulmonale tilstande kan være mere modtagelige , samt børn og spædbørn . Personer med undertrykt immunforsvar betingelser , som hiv /aids kan risikere at udvikle svampeinfektioner i lungerne på grund af langvarig skimmel eksponering .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.