hvordan man vælger den rigtige medicin til at stoppe med at ryge

Beslutningen om at stoppe med at ryge er en monumental begivenhed i en persons liv . Når vi beslutter at stoppe med at ryge , er det vigtigt at have en handlingsplan for at klare sig i den nikotin krigen . At vælge den rigtige medicin til at stoppe med at ryge kan drastisk øge odds du vil være i stand til at holde op med at ryge for godt
1 .
Tal med din læge først om medicin til rygestop , har mange mennesker underliggende sundhedsmæssige problemer , der udelukker mange stoppe med at ryge hjælpemidler . Hvis du er en god kandidat , Zyban og Champix , som er receptpligtige , er yderst effektive medicin for at holde op med at ryge. Nogle undersøgelser viser så meget som en 44 % succesrate for Chantix . Derimod er nødt til at stoppe med at ryge kold tyrker om en 2 % succesrate . Ved hjælp af disse medikamenter til rygestop kan reducere dine abstinenser , og gøre rygestop processen meget lettere for dig , og de mennesker omkring dig , for at gå igennem.
2 .
Brug en nikotinerstatningsterapi ( NRT ) , såsom en nikotin plaster eller tyggegummi , hvis medicinen stoppe med at ryge er ikke for dig . Brug af patch til at stoppe rygning er meget effektiv . Du starter behandlingen med en dosis nikotin tæt på , hvad du bruger med cigaretter , så gradvist vænne off . Det er yderst vigtigt ikke ryge cigaretter, mens du bruger plaster , som en nikotin overdosering kan forårsage et hjerteanfald eller andre bivirkninger . Nikotin tyggegummi kan også være effektiv i dit rygestop proces . Ikke alene giver en lav dosis nikotin , men også opfylder de mundtlige fiksering , der kommer med rygning , at andre medikamenter til rygestop ikke kan levere .

3 .
Nogle mennesker gør det fint at holde op med at ryge sig selv uden nogen op med at ryge medicin . Quitnet er en meget nyttig hjemmeside rettet mod at hjælpe folk holder op med at ryge . ( Se ressourcer til link . ) Nogle mennesker ønsker blot at stoppe med at ryge kold tyrker og sætte det hele bag dem uden rygestop medicin . Uanset hvordan du vælger at stoppe med at ryge , gør dit hjemmearbejde og udtænke en handlingsplan , der virker for DIG . Vælg en dato , og holde sig til det .

gode råd og advarsler


 • Tyggegummi eller aromatiseret tandstikker kan hjælpe med rygestop .
 • Hold en beskidt ildelugtende askebæger rundt til de svage øjeblikke , når du tror, du kan ikke tage det og har brug for en cigaret , tager et pust af den væmmelige askebæger . Det vil skifte mening virkelig hurtig !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.