hvordan praksis brandsikkerheden i dit hjem

Det er noget, som mange familier aldrig planen for eller overveje indtil tragedie rammer . Brug disse tips til at forberede din familie for både små og store brande

Du skal bruge:
En Escape Plan for din familie nu! . En lille ildslukker ( valgfrit ) .


1 .
Sid med din familie og lave en plan for at få en brandsikring rutine . Planlægge flugtveje fra soverum mindst hver 3 måned , og kontrollér røgdetektorer en gang om måneden at sikre, at de er i god stand . Du bør have en røgalarm i køkkenet ( hvor de fleste brande opstår ) , og under alle gangene nær soveværelser . Sørg for, at alle ved hvordan man kommer ud , hvor man vil møde op , og hvor de skal gå for at få hjælp . Lær dine børn om 911 , og sørg for de forstår det kun til nødsituationer. Også lære dem deres adresse og telefonnummer ( jeg lavede en sang til mine børn ) . Kontroller alle soveværelset vinduer for at sikre, at de er åbne frit , når ulåst , og placere fold op stiger i nogen ovenpå soveværelser . Lære din familie til at sove med dørene lukket, hvilket vil give dig mere tid til at flygte . Du bør også lære dine børn at kravle ud og forblive lav på jorden for at undgå de værste af røgen . De skal føle indersiden af døren , og hvis det er varmt , må du IKKE åbne den . . . gå på en anden måde .

2 .
Du bør lære at forhindre brandfare . Sørg for at alle rumopvarmning har de nødvendige behov for plads ( normalt 3 fod) væk fra vægge og gulve . Sørg for, at der ikke er nogen brændbare genstande i nærheden af varmeapparat såsom tøj , papir , osv. Se noget, du er madlavning meget nøje , især når stegning ved høje temperaturer . Det er nyttigt at have en lille brandslukker på et centralt sted i hjemmet , eller i køkkenet . Vær sikker på at være opmærksom på , hvilke typer brande , de er normeret til . Hvis du har en pejs , sørg for at bruge en skærm og få din pejs rengjort en gang om året . De gør også en gnistfang , som du kan sætte på din skorsten for at forhindre tag brande . Rens din fnug fælden i tørretumbleren efter hver belastning , og sørg for , at der ikke er nogen blokering i slangen , der fører til ydersiden ventilation ( en tørretumbler , bør altid være udluftet til det fri ) .
3 .

Sørg for at vide , hvordan man håndterer forskellige brand situationer . For en fedt brand ALDRIG sætte vand på det . Drej af varme til ovnen , våd en køkkenrulle ( vride det ud) og sted over ilden . Hvis det ikke er muligt , dække brand med gryden låg . Hvis du har en , skal du bruge en klasse " B " ildslukker i stedet . For en elektrisk brand , tag fra elektrisk kilde hvis det er muligt . Læg aldrig vand på en elektrisk brand ! Du kan bruge en klasse "C " ildslukker at lægge det ud , men hvis du ikke har en eller det får ud af hånden tøv ikke med at ringe 911 .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du laver familie brandsikkerheden en rutine .
 • Har en central placering , hvor alle mødes uden for , så alle er tegnede sig for .
 • Lær dine børn , hvis de fanger i brand til Stop , Drop , og Roll .
 • Aldrig ophold i et hus for at forsøge at redde det . . . hvis en mindre brand får ud af hånden , kom ud !
 • aldrig forsøge at redde værdigenstande , det vigtigste er , at din familie er sikker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.