om akut medicinsk trup kits

Omgående medicinsk bistand kan betyde forskellen mellem liv og død i en krisesituation . Mange licens Emergency Medical Teknikere ( EMTs ) foretage medicinsk udstyr i deres personlige køretøjer , samt i ambulancen de arbejder på . En velassorteret medicinske nødudstyr udfører så meget livsopretholdende udstyr som muligt, for at en EMT i hendes opgaver. EMTs , normalt licenseret af sundhedsmyndighederne afdeling i det land, hvor de er ansat , er forpligtet til at handle i tilfælde af en nødsituation .

Betydning


En EMT der bærer en redning kit i hans egen bil er bedre i stand til at reagere på en umiddelbar krisesituation . Krisesituationer kan ske når som helst , ikke blot når en EMT er på vagt . Folk kan blive pludseligt syg eller kommer til skade , som kræver omgående lægehjælp .

Funktion


En medicinsk kit bruges til at bære alle de akut medicinske forsyninger , at en Emergency Medical Technician skulle behandle en syg eller skadet person . Efter opdagelsen , eller meddelelsen om en nødsituation de kits kan hentes og transporteres til syge eller tilskadekomne . Medicinsk udstyr indeholde grundlæggende udstyr en læge ville bruge til at vurdere et offer og behandle eventuelle skader , de måtte have lidt . I mange tilfælde modtager før offeret lægehjælp , jo bedre deres chancer er for overlevelse eller inddrivelse .

funktioner


En nødsituation kit båret af en læge , vil indeholde ikke-permeable kirurgiske handsker , en blodtryksmanchet og stetoskop , pen lys , bandage saks , engangs isposer , en redningsaktion åndedrætsværn , kunstvanding løsning , absorberende komprimere dressinger , gaze puder , rulle bandager , medicinsk tape , trekantede bandager og ammoniak inhalatorer . Dette er den grundlæggende udstyr til en medicinsk kit , men som regel indeholder flere , som læge strømpe sin egen taske vælger , hvad de skal bære .

Identifikation


medicinsk nødudstyr tasker er oftest lavet af en tyk lærred materiale , hvilket gør dem meget holdbare og lette . Farverne kan variere som poserne kommer i kongeblå , orange , gul og undertiden rød . De fleste af de poser funktionen reflekterende markører syet i på forsiden klap og siderne for natten. Poserne varierer i størrelse og har ekstra funktioner såsom udvendige lommer , der kan have velcro eller lynlås lukninger på dem .

Overvejelser

Overvej altid , hvor meget plads i bilen , at posen vil forbruge før du køber en . Man bør også overveje , hvor meget udstyr skal pakkes i posen , hvilket resulterede i den samlede vægt . Købe en stor pose , lægger det med forsyninger og udstyr , og derefter lagre den i bagagerummet på en bil kan gøre det vanskeligt at hente og bære .

Advarsel

Du skal være certificeret eller licens til at behandle andre , som bliver syge eller tilskadekomne . American Heart Association og det amerikanske Røde Kors tilbyder kurser for personer med interesse i at blive certificeret til førstehjælp og CPR . Gymnasier og certificeret , uafhængigt læringscentre tilbyder programmer til mere avancerede træning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.