om krabber ( seksuelt overført sygdom )

Seksuelt overførte sygdomme og infektioner er bakterielle og virale sygdomme , der overføres fra én person til en anden gennem seksuel kontakt . Hvert år bliver over 15 millioner tilfælde af seksuelt overførte sygdomme og seksuelt overførte sygdomme indberettet til Centers for Disease Control og Forebyggelse . En bred vifte af seksuelt overførte sygdomme og seksuelt overførte sygdomme bliver spredt på en regelmæssig basis , hvoraf nogle kan have store konsekvenser for den person, som forpligter dem . Mens nogle er helbredes og behandles med medicin , andre er livslange sygdomme , der kan spredes kontinuerligt , hvis den berørte person ikke tager alvorligt forsigtighed. En specifik type STD er kønsbehåring lus , bedre kendt som krabber . Krabber er en meget almindelig STD at inficerer den pubeshår af en person , når han indgår kontrakt den fra en anden smittet person

funktioner


Krabber er små , vingeløse insekter , der i første omgang udseende ligner små flager af hud . Ved at tage et nærmere kig på den berørte persons lysken , kan du se små prikker på kønsbehåring . Disse prikker er faktisk lus æg . På deres tidligste fase, er æggene solidt fastgjort til skaftet af håret . Når ægget luger , skal barnet ( eller nymfe ) foder ud af blod med henblik på at leve . Når det er i sin voksne fase , det ligner en lille krabbe , når kiggede på under et mikroskop . Krabber kan kun leve , hvis de lever ud af blod . De vil dø efter 2 dage, hvis de falder ud af inficeret person eller er indeholdt væk fra det menneskelige legeme .

Tidsramme


En person kan blive berørt umiddelbart efter udsættelse for krabber . Eksponering kan ske enten gennem direkte seksuel kontakt eller ved at bære tøj eller liggende i en seng , der er befængt med krabber og /eller deres æg . Enhver post, der er befængt med insekter og deres æg kan sprede sygdommen til alle, der bliver udsat for objektet , herunder børn og dyr . En person kan normalt være sikker på at han har krabber , hvis han ser insekter kravler omkring hans lysken . Som med andre typer af insekter , lys , hvis er rettet mod dem , vil de bevæge sig væk hurtigt.

Advarsel


Hvis en person går ubehandlet for krabber , vil hun fortsætte med at sprede insekter og æg til andre beklædningsgenstande, sengelinned, og potentielt andre mennesker . Angrebets på personens krop vil fortsætte med at forværres . Symptomerne optræder som regel inden 5 dage efter eksponering , og omfatter irriterende kløe i skridtet . Langvarig eksponering for kløe og konstant skrabe kan forårsage den smittede person til at udvikle en hududslæt eller infektion . Når eksponering for krabber har været bestemt af en læge , helst personer med hvem du har haft seksuel kontakt skal undersøges , i tillæg til enhver husstand , selvom de har ikke indberettet symptomer .

Forebyggelse /Solution


Krabber er en helbredes infektion . Cremer og shampoo er til rådighed ( med og uden en recept ) på din lokale apotek . Enhver og alle beklædningsgenstande, sengelinned , håndklæder , og eventuelt møbler bliver nødt til at blive renset . Tøj , sengetøj og håndklæder kan vaskes og tørres på de hotteste cyklus rådighed . Hvis du ikke er i stand til at vaske et bestemt punkt ( for eksempel , hvis du har mistanke om , at sofapuder er befængt ) , kan du forsegle elementet i mindst 72 timer i en plasticpose . Du skal være sikker på at alt det var udsat er blevet rengjort, ellers kan du være re-befængt .

Teorier /Spekulation

Barbering dit pubesområde måske ikke forhindre dig i at blive udsat for krabber , på grund af muligheden for insekter og æg infesting andre områder af din krop , der har hår , herunder dit hoved eller skæg . Fordi eksponering ikke nødvendigvis finde sted i løbet af seksuel aktivitet , kan andre områder af din krop blive eksponeret i stedet for dit genitale område . Der er ingen grund til at ryges dit hjem eller sprøjtegifte for at slippe af krabber . Simpel vask med meget varmt vand-eller , som nævnt tidligere , sække ting op-vil dræbe insekter uden ekstra udsat for skadelige giftstoffer . Selv iført en latex kondom vil hjælpe dig med at undgå udsættelse for de fleste kønssygdomme , herunder krabber , vil det ikke fuldstændigt beskytte dig mod lus , medmindre det område , der er befængt er helt dækket .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.