om reflekterende sikkerhedsbeklædning

Designet til at beskytte mennesker og kæledyr fra natten skade , reflekterende sikkerhedstøj er en fornuftig mulighed for dem, der ønsker at tilbringe deres mørke timer udendørs . Reflekterende tekstiler er lavet til at tage lys fra en nærliggende kilde og hoppe tilbage til denne kilde , hvilket gør brugeren synlige . Af hensyn til sikkerheden , er de fleste reflekterende tøj rimeligt prissat og velegnet til en række formål

Historie


Det tidligste reflekterende sikkerhedsbeklædning teknologi kan spores ved patent tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede . Disse første udgaver var besværligt og ofte upraktisk . I 1970 , havde en behagelig reflekterende seletøjet er udviklet fra den eksisterende reflekterende teknologi . En type sikkerhedsvest blev patenteret i 1982 . Vesten var knyttet til en lysende udnytte dette indbygget batteri-drevne elektriske lys og fosforescerende patches . Vesten i sig selv var hvid for øget synlighed . Senere reflekterende beklædning design, der anvendes gule eller hvide reflekterende tape for mindre bulk .

Funktion


Reflekterende sikkerhedsbeklædning er oftest markedsføres til vandrere , løbere og andre sportsfolk , der kan udføre deres sport på natten . På mørke veje , kan bilister har svært ved at spotte fodgængere , indtil de er efter dem , og i stand til at forårsage en ulykke . Sikkerhedsbeklædning reflekterer lyset fra forlygterne eller gade lamper fra en afstand , som giver bilister mere tid til at tage forholdsregler . Disse tøj er også designet til politifolk og redningstjenester arbejdstagere , der kan have brug for at arbejde på mørke veje . De er også designet til industrielle områder som miner , fabrikker , pakhuse , og byggepladser , hvor arbejdstagere kan have behov for at være meget synlige .

Typer


Sikkerhed beklædningsgenstande beregnet til at afspejle kommer i alle typer , fra al slags vejr slid erhvervsbeklædning . Veste er lavet i forskellige former , der passer til flere forskellige formål . Der er lange haler for cyklister . Reflekterende bukser , vinger , ankel bands , hatte , handsker , sko og skjorter er også tilgængelige. Nogle mennesker tillægger reflekterende klistermærker på deres eksisterende tøj eller sætter sikkerheden trekanter på deres krop og cykler for at advare bilister . Batteri-drevne LED tider indbygget i sikkerhed veste eller vedlægges separat for ekstra belysning .

funktioner


Sikkerhed tøj også kommer i mange forskellige farver designet til at maksimere synlighed . Mens nogle vælger at bære den traditionelle grå , er neonfarver oftere valgt i den tro , at de vil afhente mere lys . Bygningsarbejdere og politifolk kan ses i lyse orange sikkerhed veste på vejene byggepladser selv i dagtimerne , mens vandrere og cyklister kan bære neon gul eller grøn ud på gaden . Selv kæledyr er sat i neon sikkerhed gear , når ud til en natlig tur .

Potentielle

Hopper i refleksiv sikkerhedsteknik er lavet hvert år for at øge komforten og effektiviteten . Nogle virksomheder har udviklet åndbar perforerede refleksbånd til formål at lindre arbejdstagere i varmt , fugtigt klima ved at tillade sved til at fordampe gennem stoffet . Andre reflekterende bånd er blevet skabt for dag og nat brug for at beskytte folk i fattige synlighed dagtimerne situationer . Elektroluminiscens teknologi , som også bruges til lys mobiltelefoner og PDA'er , er blevet anvendt til at reflekterende sikkerhedsbeklædning for at forbedre synligheden af afstand , vinkel og vejrforhold . EL veste er batteridrevet og kan bevare deres ladning i op til 10 timer.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.