om selvforsvar udstyr

Forsvarer sig selv er en ret i de fleste lande , og i dette øjemed , producenter tilbyder en bred vifte af selvforsvar udstyr designet til at beskytte en person mod en uberettiget angreb . Når du vælger metoder til at forsvare sig , holde sig for øje, at de love i din tilstand vil regulere mængden af force du kan bruge til at forsvare mod forestående eller opfattes angreb

Historie


Under pioner dage i USA , skyde og dræbe enhver, der truede med at angribe dig eller stjæle dine heste var helt lovligt . Mens dette ikke er tilrådeligt i dag , en person stadig har en ret til at forsvare sig mod et angreb . Den anden ændring til forfatningen giver amerikanske borgere ret til at bære våben " dog fjortende ændring giver de enkelte stater at regulere denne rettighed , og at fastslå, hvilke typer af selvforsvar udstyr, du lovligt kan bære .

Typer


Besiddelse og den skjulte bære en pistol er reguleret i alle stater . Desuden er andre selvforsvar elementer , der har potentiale for at forårsage en dødelig skade , såsom knive , også reguleres på nogle områder . Ikke- dødelige selvforsvar udstyr såsom peberspray , muskatblomme , noisemakers , stun guns og taserudstyr er tilladt i de fleste samfund , men du bør kontakte din lokale retshåndhævende organ for detaljerne .

funktioner


Selvforsvar udstyr behøver ikke at være et våben . Sikkerhed lys med bevægelsessensorer , alarmsystemer og larmende politiet fløjter er eksempler på elementer, der giver sikkerhedsforanstaltninger, men skader ingen . Fordi de fleste selvforsvar udstyr har evnen til at skade eller midlertidigt at deaktivere en anden person , skal man være opmærksom både i forbindelse med anvendelsen af udstyret og i den metode, hvor du bærer den . Sørg for, at du ved, hvordan elementet fungerer , før du skal bruge den .

Effects


Resultatet af brugen af selvforsvar udstyr er direkte relateret til den kraft, det genererer , og hvordan denne påføres under et angreb . Bærer en skjult pistol er ikke gavnligt , hvis en hacker tager det væk fra dig , ligeledes med en kniv , stun gun , Taser eller stafetten . Den generelle regel , når der selvforsvar udstyr er at vide, hvordan man bruger det , være parat til at bruge det og ikke tøve med at bruge det .

Teorier /Spekulation

Da loven er anderledes i hver tilstand, kan du antager kun almindeligheder om størrelsen af dødbringende kraft tilladte . Når forsvare dig selv , skal du bruge en tilstrækkelig mængde af magt til at imødegå angrebet . Hvis du bruger dødbringende kraft , når forsvare dig selv , du ofte må vise, at man frygtede dødbringende kraft fra angriberen . Skydning en person, der skulle til lussing du vil sandsynligvis resultere i din anholdelse .

Advarsel

Forskning love i din tilstand , og under alle stater, må du kan rejse igennem. En skjult Carry ( CC ) licens fra dit hjemland kan ikke være gensidig i en anden stat .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.