om trafiksikkerhed tøj

Opholder sig synlige for bilister , mens du arbejder eller går i nærheden af trafik er vigtig for fodgængersikkerhed . Mange ulykker sker simpelthen fordi bilister ikke kan se fodgængere , indtil det er for sent . Trafiksikkerhed tøj er tilrådeligt i alle situationer , hvor kørende biler og folk er i tæt nærhed . Bliv set nemt ved at kørerne gennem rigelig forholdsregler og iført den rigtige trafik sikkerhedsbeklædning

funktioner


Bright grøn , orange eller røde sikkerhed veste med 3/4- til 1 1/2-inch tredobbelt reflekterende striber til at fange forlygte bjælker eller solens stråler er ideel til at gøre en person synlig på travle motorveje . Reflekterende materiale anbringes på kasketter og huer øger bilisternes opmærksomhed på fodgængere . Neon kalk justerbar reflekterende arm bånd med velcro stropper få børn , voksne og selv heste og deres ryttere mere synlige på gaden . Børnesko med blinkende lys hjælpe med mindske risikoen for en fodgænger /køretøj ulykke .
Reflective bælter , seler , handsker og ankel bands kommer også i neon farver .

Overvejelser


Vedhæft refleksbånd til alle udstyr, du bærer , herunder totes , rygsække , Duffel tasker , kufferter og dokumentmapper . Stick refleksbånd på dine sko .

Advarsel


Drivere kan blive distraheret mens de taler om mobiltelefoner eller drikke kaffe . De er uforudsigelige og bør betragtes som sådan . Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en chauffør har set dig , mens du krydser gaden , bølge dine hænder rundt .

Forebyggelse /Solution


Bær lys og farvestrålende tøj og reflekterende materialer for at sikre, at du er meget synlige i trafikken . Reflekterende armbånd til børn og voksne gør det lettere for bilister at mærke fodgængere , især om natten . En lommelygte kan også hjælpe en fodgænger ophold synlig og undgå forhindringer ved uoplyste motorveje .

Ekspert Insight

Ifølge National Highway Traffic Association og Insurance Institute for Highway Safety , en fodgænger i USA kommer til skade i en ulykke, der involverer et køretøj, hver otte minutter . Et fodgænger bliver dræbt i en trafikulykke hver 111 minutter .
National Safety Council skønner , at 85,7 procent af alle ikke-fatalt fodgænger ulykker i USA sker i byområder , med resten i landdistrikterne.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.