symptomer på narkotiske stofmisbrug

Narkotika er en type medicin , der ofte benævnes opiater og bruges til behandling af smerter og angst . Narkotika er typisk ordineret af en læge til patienter, der har brug for midlertidig lindring fra smerter og ubehag . Selvom det ikke er normalt farlige , når det administreres af en læge i et medicinsk indstilling , nogle mennesker opsøge at misbruge narkotika til et punkt, hvor de bliver invaliderende og livstruende

Typer


Narcotics stammer fra opium , som kommer fra frø bælg af en asiatisk valmue . Der er flere forskellige måder , at stoffet er fremstillet . Mest almindeligt er narkotika eller opiater , da de sjældent er nævnt fremstillet af medicinalvirksomheder og genererede i stikpiller , saft eller kapsler under navnene Demerol , Morfin , Kodein og dextromethorphan . Når opiater bliver misbrugt på gaden , heroin er som regel den mest populære form for stoffer og er yderst misbrugt blandt tusindvis af mennesker over hele verden . Der er flere forskellige måder at stofmisbrugere forbruge euforiserende stoffer . Mange af dem tage det i en pille form , der er ordineret af en læge enten til dem eller til en anden , selvom lægemidlet er ordineret til en anden , mange narkohandlere sælge recepter illegalt til narkotiske misbrugere . Heroin , den mest dødbringende af alle narkotika , er typisk prustede røget , spist eller injiceres med en nål . Heroin kan ofte blandes med andre stoffer som sukker eller stivelse til at give det et pulver effekt gør det nemt for stofmisbrugere til fnys .

Tidsramme


Når kroppen oprindeligt har haft et hit af en stærk narkotisk såsom heroin , straks hjernen begynder at tørster lægemidlet , hvilket skaber en cirkel af afhængighed , heroin er et af de mest vanedannende stoffer man kan tage og kroppen higer lægemidlet umiddelbart efter de høje aftager . Fordi alle krop kemi er anderledes , er det vanskeligt at afgøre , hvordan og hvornår en person er blevet en narkoman , eller hvis de vil til enhver . Når heroin administreres i kroppen , en følelse af eufori straks begynder at sætte ind og kroppen begynder at slappe af nogle gange til det punkt ikke at kunne fungere ordentligt på alle . Utydelig tale , svimmelhed og manglende fysisk motivation er almindelige symptomer opleves kort efter stoffet ind i kroppen . Den høje fra heroin varer typisk mellem 15 og 30 minutter, og i den tid stofmisbruger kan være helt løsrevet fra virkeligheden . Efter det store aftager , at brugeren straks begynder at tørster stoffet igen og vil sandsynligvis nødt til at tage endnu et hit eller for at afværge ekstrem angst og smertefulde influenzalignende symptomer som ukontrollerbar rysten , hallucinationer , opkastning og voldelige udbrud .

Identifikation


For en narkoman , der er misbruger receptpligtig narkotika og smertestillende medicin , leder efter tomme pille flasker med narkotiske recepter i dem , der har deres navn eller en andens navn på dem er en god indikator for, at de kan misbruge narkotika . Narkoudstyr såsom sprøjter , rør , skeer , kan lightere og flasker hætter også være til stede . Fysiske symptomer såsom forstørrede pupiller , moodiness og ikke-lydhørhed er nogle af de mere almindelige visuelle symptomer . Hvis en person er blevet trukket tilbage , voldelig , stopper deltager i de daglige aktiviteter , ikke holder op med fysisk hygiejne , beder om penge hyppigt , stjæler eller gør undskyldninger for , hvordan de ser eller føler , de er tegn på , at nogen kan være bruger og misbruger narkotiske narkotika .

Effekter


De langsigtede effekter af at være afhængige af narkotika , er hjerteanfald , slagtilfælde , hiv eller aids , hepatitis , stivkrampe , hud infektioner og dødsfald . Narkotiske misbrug og kan også forårsage en enorm økonomisk belastning for misbrugeren , samt deres familie og venner , der kunne bidrage til den vane , nogle gange ubevidst . For narkomaner, som får receptpligtig medicin ulovligt samt købe stoffer såsom heroin fra narkohandlere ud af gaden , er de løber en stor risiko for at blive arresteret for at være involveret i en narkohandel , køb af narkotika eller har dem i deres besiddelse . At blive fanget af de retshåndhævende kunne føre til en obligatorisk detox samt fængsel eller fængsel tid .

Overvejelser

Hvis nogen lider af en opiater eller narkotiske afhængighed er det vigtigt, at de søger hjælp så hurtigt som muligt . Mens de fleste narkomaner ikke nødvendigvis i stand til at søge hjælp på egen hånd , en intervention fra familie og venner vil være nødt til at finde sted . Ved at kontakte en velrenommeret lægemiddel rehabiliteringscenter for hjælp , vil misbrugeren derefter være i stand til at udrense medicinen fra deres krop sikkert og modtage ordentlig rådgivning for at kunne komme sig helt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.