farer af mikrobølger

Bivirkninger på grund af mikrobølgestråling fra mobiltelefoner , radio og radar trafik enheder er emner af kontroverser og igangværende forskning , i henhold til United States Department of Labor , Occupational Safety Health Administration ( OSHA ) . Food and Drug Administration hævder , at stråling fra mikrobølgeovne ikke udgør en risiko for folkesundheden , og at stråling skader er ekstremt sjældne . Agenturet fastslår, at medmindre mikrobølgeovnen har skadet en lås , segl eller hængsler , der er lidt bekymring over utætte mikrobølgestråling.

Identifikation


En mikrobølgeovn er en kort radio bølge , der varierer i længde fra mindre end 0,04 tommer til 12 inches . Lysbølger kan blokeres af regn , tåge og røg , men mikrobølger vil let passerer gennem disse elementer . Mikrobølger kan tages op og koncentreret, og har evnen til at passere gennem Jordens ionosfære , der omgiver verden og hæmmer andre typer af radiobølger at passere igennem.

Funktion


Mikrobølgeovne blev oprindelig brugt i radar , som er en akronym for radio afsløring og spænder . Radar blev brugt til at bestemme afstanden mellem objekter ved at sende byger af mikrobølger . Senere blev mikrobølger brugt til at lave mad i mikrobølgeovn. I dag er mikrobølger anvendes også af satellitter, der sender informationer . Fordi de nemt trænge igennem skyerne , regn og tåge , de faktisk overføre edb- data og telefonsamtaler via mikrobølge tårne .

Historie


Mikrobølgeovne blev først udnyttet under Anden Verdenskrig gennem brug af radar . I dag er udtrykket synonymt med mikrobølgeovne . Mikrobølgeovne har udviklet sig fra de tidlige radar projekter . Det var under en radar forskningsprojekt i midten af 1940'erne , at Dr. Percy Spencer med Raytheon Corporation bemærket candy bar i lommen var smeltet efter afprøvning af en vakuum . Dette udløste hans nysgerrighed , der ansporede ham til at placere popcorn kerner i nærheden af røret . Resultatet , popcornene poppet over hele kontoret og i sidste ende mikrobølgeovnen blev født , med Raytheon indgivelse af første tilberedningstiden patent .

Advarsel


Mikrobølgeovne er uegnede til opvarmning sutteflasker eller blod for transfusioner . Tests af US National Institute of Environmental Health Sciences tilkendegivet, at indånde kunstige smør mikrobølge popcorn kunne udgøre en sundhedsrisiko . Og Global Health Center rejser andre spørgsmål om sikkerheden ved madlavning med mikrobølger . Ifølge centret , kan tilberedningstiden skade molekylære sammensætning af visse fødevarer .

Overvejelser

Ifølge USA's Department of Health og Human Services , et af de alvorlige farer, en mikrobølgeovn kan udgøre for små børn kommer ikke fra mikrobølger , men fra den lethed , hvor en ung kan åbne en mikrobølgeovn og fjerne skoldhed væske . Ifølge en artikel lagt ud på styrelsens hjemmeside , børn helt ned til 18 måneder , er blevet alvorligt forbrændt efter åbning af en mikrobølgeovn . Mikrobølgeovne har potentiale til opvarmning af væsker til en farlig varm temperatur, hvilket kan resultere i alvorlige forbrændinger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.