farerne ved vandpibe rygning

Vandpibe rygning er i øjeblikket en stigende tendens i USA som vandpibe barer og caf¨¦er er begyndt at skrue op over hele landet . Det har været en fælles rygte om, at vandpiberygning er sikrere end cigaretter . Men da nye undersøgelser bliver gjort , er vi nu begyndt at indse den sande faren ved vandpibe rygning

Funktion


Den vandpibe , også kaldet vandrør , er en fire-del -enhed , der består af en base eller røgkammeret , der indeholder vand , en skål for tobak og varmekilde , en pibe og en slange . Som røg trækkes fra slangen det skaber en trykforskel , der skubber luften forbi varmekilde og opvarmer tobakken . Røgen er derefter trukket gennem vandet og ind i røgkammeret . Nu ryger kan inhalere det i store mængder .

Betydning


I 2004 indberettede Smokeshop Magazine var der mellem 200 og 300 nye hookah cafeer i landet siden 1999 . De fleste af disse caféer er placeret i nærheden kollegier . Vandledningen er blevet en hastigt voksende tendens blandt universitetsstuderende , og har sundhedseksperter og læger meget bekymret . Med det fælles misforståelse , at vandpiberygning er sikrere for dig , er flere unge voksne begynder at tage den vane fri af skyld .

Misforståelser


En af de ældste myter omkring vandpibe kom fra Tyrkiet, hvor det stammede , hævder , at vandet filtrerer de kemikalier og giftstoffer i tobak og giver rygeren for at nyde den fulde smag af tobak . Det er en anden udbredt misforståelse , at vandpiberygning ikke er vanedannende , og derfor er stigende popularitet i et alarmerende tempo .

Fakta


Hvad gør vandpiberygning så meget værre for dig end cigaretter , er, at ryge vandpibe en tendens til at indånde længere , og tager i langt mere volumen end en cigaret ryger . Nye undersøgelser viser, at en vandpibe session svarer til rygning omkring 100 cigaretter . Det har været længe ment, at det hookah filtrerer de giftstoffer og gør tobak sikrere , som simpelthen ikke sandt . Mens er aftalt af brugere og forskere , at nikotin bliver filtreret , da det går gennem røret , er forskere siger nu, at mængden af filtrering er minimal og nok passerer igennem for at blive afhængig .

Advarsel

Nye undersøgelser viser, at vandpiberygning frigiver over 8 procent mere kulilte end almindelige cigaretrygning , hvilket er en stor bidragyder til hjertesygdom . Andre alvorlige bivirkninger omfatter emfysem , bronkitis , hjertesygdomme og forskellige former for kræft . Ikke alene er der de samme farer , der kommer med cigaretrygning , men flere nye , der kommer fra kul i et varmeelement , som forårsager mere kulilte , og indfører nye skadelige kemikalier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.