hvordan du beskytter din familie fra en ferie brand

Når du går på ferie den sidste, du ønsker at tænke om, er en potentiel nødsituation , især på dit hotel , som bør være din oase af afslapning . Hvis du skal på ferie og derefter at sørge for din familie er i sikkerhed i en nødsituation bør have højeste prioritet. Ved at forberede sig på det værste , du kan nyde din ferie vel vidende , at du vil være klar til aktion bør en brand bryder ud i dit hotel

Du skal bruge: .
Pålidelig fakkel
Afdækningstape .
Valgfri bærbare røgdetektor .1 .
Hvad skal du tage med dig-
Forberedelse er nøglen til at overleve enhver nødsituation , så når du har reservere et sted at bo med fremragende hotel brandsikkerhed , bør du overveje , hvad der skal tage med dig til at hjælpe dig undslippe en brand . Pakke en kraftfuld fakkel , så du kan finde vej om natten eller via røget betingelser . Gode hoteller , bør være forsynet med nødbelysning , men at tage din egen med dig vil give dig bedst chance for at undslippe . Pack nogle malertape , så hvis du er fanget i dit værelse og røg begynder at filtrere i gennem du kan bruge tape til at forsegle døren og langsomme røgen . Alle hoteller skal have et hotel brandalarm installeret , men hvis du ender bo på et hotel uden brandalarmer du kan købe en bærbar røgdetektor ( eller pak en før du går ), til at advare dig i en nødsituation .
. 2
Hvad gør man , når man ankommer-
Så snart du ankommer til dit hotel , så tjek hotellet brandsikring information og processen for evakuering . Denne information er normalt på bagsiden af dit hotelværelse døren eller i hotellets oplysningsskemaet normalt holdes på skrivebordet . Sørg for, at alle i familien læser vejledningen , og sørg for børn er opmærksomme på procedurerne . Du kan gå gennem ild evakuering ruten og se, hvor hotellet brandalarmanlæg er som vil hjælpe dig til at huske den måde i røgfyldte forhold . Når du går gennem ruten , hvis du bemærker en branddør er stablet åben , eller hvis nødudgange er låst så øjeblikkeligt anmelde dette
3

på dit værelse-.

Gør dig fortrolig med, hvordan de åbne vinduer , og hvor udbredt de åbner , hvis du er nødt til at bruge disse som en exit ( du skal kun bruge et vindue som en exit , hvis du er i en lav nok gulv til ikke skade selv i efteråret ) . Forlader nødudstyr du bragte med dig og rummet tonearter tæt på hotelværelset døren , så du kan få adgang til dem hurtigt . Det er ikke godt at spilde tid at grave gennem din kuffert for disse i en nødsituation .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at opdatere dit hotel brandalarmanlæg , eller hvis du ønsker at tale med eksperter om hotellet brandsikring så kontakt Assured Brand-og sikringsteknisk .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.