hvordan du udfører redde vejrtrækning for et spædbarn

Disse instruktioner er til at give redde åndedræt til et spædbarn under alderen 1 . Det vil vise dig hvad du skal gøre , når der er en puls , men barnet er ikke at trække vejret på sin egen

Du skal bruge: .
vejrtrækning barriere ( hvis det findes )


1 .
Check scenen for sikkerhed , så tjek barnet til bevidsthed ved kildrende sine fødder eller forsigtigt at banke sin skulder . Ring til 911 eller det lokale alarmnummer .

2 .
Åbn barnets luftveje ved at placere en hånd på panden og to fingre under hagen , forsigtigt at vippe hovedet tilbage nok, så munden åbnes naturligt .
3 .
Se , lyt og mærk for vejrtrækning ved at placere øret tæt på barnets mund og ser hans /hendes bryst for tegn på bevægelse .
4 .


Giv to indledende redning indåndinger for at afgøre, om barnet er ved at kvæles ved at dække sin mund og næse med munden . Kun vejret hårdt nok , indtil du ser brystet blidt stigning, der bør ikke være mere end et pust .
5 .
Hvis vejrtrækninger går i , føler for en puls på pulsåren , eller indersiden af overarmen , ved hjælp af din pegefinger og langfinger .
6 .
Hvis der er en puls , men ingen vejrtrækning , giv barnet ét åndedrag hvert tredje sekund . Kontrollér for tegn på liv ( puls ) med få minutters mellemrum . Fortsæt dette indtil EMS eller yderligere hjælp ankommer .

gode råd og advarsler


 • Brug ikke din tommelfinger til at kontrollere, om en puls .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.