hvordan er mug lavet ?

Grimme skimmel og meldug problemer kan udvikle overalt-intet sted er sikkert fra den potentielle gener , der er skimmel ( selv om mange mennesker synes at mene, formen er mere udbredt i varme , sydlige områder sammenlignet med Northern klimaer ) . Men , skimmel er ikke kun uinteressant og beskidt-det kan også forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer for nogle mennesker, der udsættes for det . Præcis hvordan gør skimmel kommer omkring

Identifikation


Mold er en form for svampe ikke ulig gær og svampe . Skimmel har eksisteret i århundreder , og ingen rigtig kan være sikker på , hvor mange slags mug eksisterer, men det er nok i tusindvis . Der er mere end 100. 000 arter af skimmel i eksistens, og omkring 1. 000 af dem er fælles og aktive i USA .

Funktion


Mold sporer er mikroorganismer , som til sidst bliver til sporer . Hvordan præcis disse sporer bliver til fuldgyldige skimmel ? For en organisme kan etablere sig , har det at lande på noget , at det kan vokse og trives på . Disse organismer får næringsstoffer ved at absorbere dem gennem deres systemer med mikroskopiske tråde . Disse tråde suge materiale ud af dødt organisk materiale som træ og papir . Tilføre fugt til disse træ-og papirprodukter , og du har begyndelsen af mug .

Betydning


Mold er kun synlig for øjet , når en støbeform koloni er til stede . Mold kolonier er detaljerede netværk af hyfer . Disse kaldes myceliums . Organeller ( dybest set , lidt organer ) og næringsstoffer kan overføres gennem myceliums . Mold kolonier ikke består af diskrete organismer .

Advarsel


I mange " falske " miljøer , der ikke er udendørs , nemlig bygninger , miljøet (både temperatur og luftfugtighed) er stabil nok til skimmel til at vokse og trives . I et indendørs miljø , vil skimmel kolonier blive mest mærkbar som fuzzy vækster over fødevarer eller andre former for overflader .

Effects

Selvom troen på , at formen er mere udbredt i varme og varme områder , nogle typer af støbeforme er kan vokse i temperaturer så lave som 2 grader celsius . Hvis temperaturen betingelser ikke er stabile nok til at fremme væksten i formen , kan formen forbliver sovende og inaktiv . Der er endda forme , der har overlevet i områder så koldt, som Nordpolen !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.