hvordan man arbejder med epilepsi

For de millioner af amerikanere , der er plaget af epilepsi , der arbejder kan være svært . Kramper kan forekomme i næsten enhver given tid , somme tider uden varsel . Desuden kan nogle af de medicin ordineret til behandling af epilepsi forårsage sin taker til at blive døsig og sløv . For dem , der lider af epilepsi , er det et spørgsmål om stolthed at forkæle sig selv , som om de ikke er handicappede , uanset deres tilstand . Arbejde , uanset hvor vanskelig det kan være nogle gange , er en måde at føle , som om der ingen krav overhovedet eksisterer .

Du skal bruge:
Medicin
. Viden om din tilstand .
En lav-stress job .
Et job med fleksible arbejdstider .


1 .
Tag et job med lidt stress . For dem , der har epilepsi , er stress betragtes som en væsentlig årsag til en beslaglæggelse . Derfor er det i den bedste interesse for den epileptiske for at søge efter job , der giver en lidt stress-frit miljø . For eksempel kan det være sikrere at holde et job som receptionist i stedet for en servitrice .
to .
Tag din medicin til at arbejde sammen med dig . I nogle tilfælde epileptikere kan have en advarsel tegn eller en aura , før et anfald opstår . Afhængigt af hvilken type epilepsi nogen har , kan de være i stand til at forhindre beslaglæggelse i at opstå , hvis de tager en medicin , f. eks Rivotril at lindre deres angst . Selv om det ikke altid virker , vil det ikke have en chance for at arbejde , medmindre du har det med dig .

3 .
Vælg din time omhyggeligt . Hver epileptiske ved, hvad deres specifikke udløsere er, og en mærkelig søvn mønster , der forårsager træthed er en af dem . De kan også være tilbøjelige til at have anfald på bestemte tidspunkter af dagen , såsom tidligt om morgenen . Af denne grund er det vigtigt til kun at arbejde de timer, du ved , du er mindre tilbøjelige til at have en beslaglæggelse , og for ikke at arbejde flere timer , end du kan håndtere .
4 .
Tal med din arbejdsgiver . På grund af amerikanerne med Disabilities Act , er det ikke nødvendigt for en medarbejder til at afsløre deres helbredstilstand til deres arbejdsgiver. Men i tilfælde af epilepsi , er det bedre at afsløre din tilstand til din kommende arbejdsgiver , så det kan være til hjælp , bør et anfald finder sted .
5 .

Fortæl dine kolleger . Mens mange, som lider af epilepsi ikke kan lide at råbe det fra højeste bjerg , det er i deres bedste interesse at lade deres medarbejdere ved, at de har epilepsi , og fortælle dem, hvad de skal gøre , hvis de har et anfald, mens på arbejdspladsen. Der er mange misforståelser om , hvordan man passer et epileptisk under og efter et anfald , hvis man ikke passer ordentligt administreres , kan det resultere i skader på epileptiske

gode råd og advarsler

.
 • Ifølge amerikanerne med Disabilities Act ( ADA ) , har arbejdsgiverne ikke har ret til at fortryde et jobtilbud eller fyre en ansat , fordi de har epilepsi . Hvis du eller nogen du kender føler de er blevet diskrimineret på grund af deres helbredstilstand , skal du bruge ressourcen linket nederst på siden for at rapportere det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.