hvordan man forebygger skimmelsvampe vækst , som kan være en sundhedsmæssig risiko

Forme er integrerende attributter , der findes i eller dannet af naturen . Uanset om det er indendørs eller udendørs , forme vokse med fugt eller vand . Hvis det fugt fortsætter , sandsynligheden for skimmelvækst er oftere forekommer . Den bedste måde at eliminere eller forebygge oprindelse af mug , som opstår, når overskydende mængde vand eller fugt hober sig op , er at mindske fugt .
fleste af de almindelige skimmelsvampe er ikke farlige eller en bekymring for raske mennesker . Hvor langt formene kan forårsage en negativ virkning på en person kan bestemmes ud fra personens alder , hvor meget er han udsat for skimmelsvampe ved hudkontakt , indtagelse eller indånding , hans følsomhed over for allergi mv. Som forme gradvist øge eller når de bliver forstyrret , sporer er befriet i luften , som kan blive indåndet og folk , der indånder i stort antal sporer kan blive syg .
forme, kommer i sort og hvid farver , kan ses indendørs som i kældre , vægge eller lofter , badeværelser , toiletter mv. hvor der er vand eller fugt , eller når luftfugtigheden er forholdsvis høj som over 60 % . Fritid , forme skyldes fugt vegetation , om kompost pæle , træ områder , klipning af græs eller i jorden . Alle forme til stede i vores omgivelser kan udgøre ødelæggende sundhedsmæssige risici, og det skønnes, at den indendørs forme har potentiale for at skabe sundhedsmæssige problemer.
som forme forårsage uønskede reaktioner hos mennesker som producerer irritationsmomenter , toksiner , allergener , vigtigt og nødvendigt for at forhindre skimmelvækst og få ryddet op i formene i miljøer
Indendørs forme vækst kan forebygges ved

Du skal bruge: .
Almindelig sund fornuft
.


1 .

holde den relative fugtighed lav gerne mellem 40 % og 60 % niveau .
2 .
Affugtning af luften i dit hjem .
3 .
Minimering kondens .

4 .

Fastsættelse utætheder og tillade masser af ventilation .
5 .
at undgå skimmel angreb , foreslås det at bruge en luftrenser med ultraviolet lys teknologi som ultraviolette stråler har en tendens til at minimere effekten af luftbårne partikler som mikroorganismer i luften og kan sprede sporer samt vira og bakterier .

gode råd og advarsler • Hvis du har været udsat at forme , læger anbefaler dig at gå til test skimmel-specifikke antistoffer , hvis tilstedeværelse viser, at du har været udsat for skimmel stoffer .
 • Folk, der får ramt af skimmelsvampe hurtigere og hårdere end andre er babyer og børn , ældre personer , personer, der lider med astma eller allergi eller kroniske luftvejssygdomme betingelser eller med nedsat immunforsvar .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.