hvordan man håndterer en nødsituation krise med lethed

Nødstilfælde kan ske på et tidspunkt, hvor vi mindst venter it. Knowing hvordan man håndterer situationen er essential. Having den nødvendige forsyninger på hånden kunne være livreddende hvis needed. This bliver sagt det er mere end bare en god idé at have en førstehjælpskasse i din home. That er sagt , bør du også altid har en i car. I vil diskutere , hvad der bør alle være inkluderet i din kit , og andre ideer til at beskæftige sig med emergency. So er det en god idé at lave en . " just in case plan "

Du skal bruge:
Førstehjælp Manual .
steril gaze .
tape .
selvklæbende bandager ( flere størrelser ) .

elastiske bandager .
sæbe .
antibiotika creme .
hyrdrogen peroxid .
acetaminophen .

Ibuprofen .
pincet .
skarp saks .
sikkerhedsnåle .
engangs instant kold pack .

Calamine lotion .
spritservietter .
termometer .
plastikhandsker ( 2 par ) .
tæppe .

lommelygte og ekstra batterier .
mundstykke for forvaltningen CPR .
Din liste over nødopkaldsnumre .


1 .
Første ting du skal gøre er at sammensætte en førstehjælp kit . Dette bør være godt stocked. You skal have to af disse , en i dit hjem og en i din car. These bør være i et sted, hvor børn bør ikke have nogen adgang til them. At det samtidig skal være på et sted, er let tilgængelig for adults. The ingredienslisten er ingredienserne i denne kit. Now for beholderen , vil du ønsker noget , som er holdbar , nemme at åbne , rummelig og let at transportere.
2 .

Lær dit barn at bruge 911 i en nødsituation . Dette kunne være en af de vigtigste lektioner, som du nogensinde kunne lære dit barn . Diskuter årsager til , hvorfor de måske nødt til at gøre denne telefon opkald .
3 .
Hold en liste over Emergency numbers. A godt sted ville være i din førstehjælp kit. It ville også være en god idé at holde et par af disse arround. Make at dit barn ved hvem de skal kontakte i en emergency. Be sikker på, at de ved, hvordan man kan kalde efter hjælp .
4 .
Udnyt alle de store ressourcer ud there. They er der for at hjælpe og inform. Check nogle af de ressourcer, nærmere nedenfor amerikanske Røde Kors giver oplysninger om førstehjælp og sikkerhed . National Safety Council har oplysninger om CPR , førstehjælp , sikkerhed og miljø sundhedsspørgsmål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.