hvordan man kan bo sikkert , mens skovle sne

Du behøver ikke nødvendigvis at tænke på at skovle som en farlig aktivitet , men faktisk kan det være ganske farligt , selv dødbringende , hvis du ikke tage nogle eller alle af de følgende forholdsregler for at beskytte dig

Du skal bruge: .
en godt lavet skovl .
støvler eller arbejde sko med fremragende trækkraft .
meget varmt vintertøj .
en vilje til at ændre dit nuværende skovle vaner , hvis nødvendigt.1 .
Hvis du har en hjertesygdom , er det ikke en god idé at skovle sne , fordi handling af skovle kan udløse et hjerteanfald eller andre problemer i forbindelse med hjerte sundhed .
2 .
Tilsvarende , hvis du er en senior , og især en senior , der ikke får en stor øvelse , vil du ønsker at " outsource " din skovle opgaver til nogen yngre og i bedre fysisk tilstand .
3 .

Hvis du er gravid , kan du også ønsker at delegere opgaven med skovler til et andet medlem af din husstand .
fire .
Selv hvis du er ung og fit og parat til at skovl , der stadig er nogle forholdsregler, du ønsker at tage , startende med ordentligt fodtøj . Brug støvler eller andet arbejde sko , der har særdeles god trækkraft at undgå enhver udskridning . Falder på isen kan føre til brækkede knogler og andre skader , herunder alvorlige hovedskader . Watch out for pletter af " Black Ice " i særdeleshed.

gode råd og advarsler


 • Uanset om du ikke er i fantastisk fysisk form , skovle kan virkelig "tag den ud af dig " som de siger , så er det altid vigtigt at skovl med en langsom og støt tempo, og at tage hyppige pauser , mens skovle .
 • Brug en understøttende tilbage bælte ( den slags , der arbejder mænd slid og som kan købes på ethvert Home Depot type butik ) , så du ikke smide din ryg ud , især hvis du har en historie rygskader , mens skovle eller udfører andre opgaver . ( Men bare fordi du er iført en ryg bælte , betyder det ikke, at du skal presse dig selv til det yderste , fordi du stadig kan lide en skade , selv mens iført en back bælte . )

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.