hvordan man kan finde ud af, hvor at give blod

Især i løbet af ferien flere mennesker har brug for blod . Men enhver tid af året er et godt tidspunkt til at hjælpe . Kig efter din mulighed for at give en hjælpende hånd , eller nogle hårdt tiltrængte blod
1 .
Gå til det amerikanske Røde Kors hjemmeside og søg efter steder at donere i dit område . Hvis du vil vide mere blod donation muligheder , kan du besøge www. givelife. org eller
ringe 1-800-GIVE-LIFE ( 1-800-448-3543 ) . Gå til www. givelife . org og find en blodprøve drev . Indtaste dit postnummer for at se, om der er en blod -drev i dit område .
2 .
Hvis du ikke kan finde en blod -drev i dit område , kan du prøve http://www. aabb . org /content /Donate_Blood /Where_to_Donate /og skriv i din by og stat . Klik på blod , og du vil finde en blodbank placering i nærheden af dig .

3 .
gennemgå de generelle retningslinjer for at se, om du er berettiget til at give blod . Dette er ikke en komplet beskrivelse . Til at give blod til transfusion til en anden person , skal du være sund , være mindst 17 år gammel eller 16 år gammel hvis det tillades af staten . Du skal veje mindst 110 pounds , og ikke har doneret fuldblod i de sidste 8 uger (56 dage) eller dobbelt røde blodlegemer i de sidste 16 uger (112 dage) . " Sund " betyder , at du føler dig godt og kan udføre normale aktiviteter . Hvis du har en kronisk tilstand såsom diabetes eller højt blodtryk , " sunde " også betyder , at du bliver behandlet , og tilstanden er under kontrol . Gå til det amerikanske Røde Kors hjemmeside for mere information om , hvordan man kvalificerer sig.

gode råd og advarsler


 • Hvis du donerer til dig selv eller er blevet bedt om at donere til en ven eller et familiemedlem på grund af en forestående operation eller medicinsk procedure , kan du ringe 1-800-GIVE-LIFE ( 1-800-448-3543 ) for oplysninger om planlægning af din ansættelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.