hvordan man kan forhindre computer relaterede skader

Hvad gør ondt ? Håndleddet , albue , skulder , ryg , nakke , pegefingeren ? Det er nok ikke kan bruge computeren for meget . Uden den rette ergonomi ( fysisk arrangement ) , er tunge computerbrugere garanteret til at lide smerte og endda permanent nerveskade , hvis de ikke ændrer deres måder . Her er hvordan man kan forebygge it-relaterede skader
1
Tune ind i det gør ondt . Hvis det er din hals , så vil det sandsynligvis din computerskærm er på det forkerte højde for dig . Hvis du bruger bifokale og behovet for at se gennem den nederste del til din skærm , er dette ofte forårsager nakkeproblemer . Der er borde designet specielt til dette problem . Du kan også få dem billigt single- linse læsebriller ( ved Walmart ) til at bruge bare for computeren . Den måde kan du se lige frem i stedet for at vippe hovedet tilbage .
2 .
Hvis din skulder gør ondt , chancerne er du har din computer mus ud til siden . Flyt musen , så det er ved siden af tastaturet .

3 .
Hvis din gør ondt håndled , og derefter begynde at læse op på karpaltunnelsyndrom . Se også at være sikker på dit tastatur er lavere end dit skrivebord . Armene nødt til at bøje på 90 grader i albuen med fingrene nå tasterne . Hvis tastaturet er i normal desktop højde , det sætter hænder og håndled på det forkerte vinkel . Disse ergonomiske tastaturer med puklet kurve i midten virkelig hjælper med at holde hænderne i en mere naturlig stilling .
4 .
Hvis din pegefinger gør ondt eller bliver følelsesløse , er du overusing musen . Prøv at bruge taltastaturet undertiden i stedet for at klikke på tal med musen . Suppleant sider med musen , skift det hver par uger . De fleste er designet til at blive brugt fra begge sider . I første omgang virker underligt , men man vænner sig til det . At skifte en mus fra en højrehåndet en til en venstrehåndet en , skal du gå til din computers Control Panel . Under Hardware og lyd , ved at vælge musen. Skift knappen indstillingerne til det modsatte af, hvad du har brugt .
5 .

Tag hyppige pauser for at strække og skifte position . Der er software, du kan få det minder dig om at gøre dette , og giver dig strækøvelser at gøre . Det er billigere at indstille en køkkentimer til at minde dig og bare komme ud af stolen for at strække , bøje , vrikke fingre , rotere nakke osv. Se nedenstående links for strækninger , kan du gøre i dit kontor .

Tips og advarsler


 • Tjek nedenstående links for en diagram, der viser den korrekte placering af computer, skrivebord og stol til kontor eller hjemmebrug .
 • Betal opmærksom på din kropsholdning ved computeren . Er du slumping , hunching dine skuldre , eller læne dit hoved frem ( ligesom en grib ) ? Ret dig op .
 • Nogle gange hjælper det at have en anden opfattelse computeren oprettet og den måde du sidder . Få dem til at se på computeren ergonomiske site , så observere dig på arbejde .
 • Hvis du ignorerer smerterne og holde arbejder på samme måde , vil smerten holde bygningen . Det kan blive invaliderende og du glemmer en masse arbejde at få behandling , tage stoffer og giver de sårede del at hvile og helbrede .
 • Husk at tage regelmæssige strække pauser fra din computer til at forhindre gentagne bevægelser skader .
 • Det er meget billigere at forebygge it-relaterede skader end det er at helbrede dem, når de sker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.