hvordan man kan gemme plast indkøbsposer til genbrug

Alle har en præference af papir eller plastic ved kassen stå , men det ser ud til at komme ned til den mindste af to onder på det pågældende tidspunkt . Hverken er bedre end den anden . I sidste ende , det synes at komme ned til alle mægtige dollar , da de snart vil blive opladning , medmindre du medbringer din egen taske . Købe en genanvendelig pose er en mulighed , men da var det sidste gang du gik til købmanden og gik ud med en pose købmandsvarer ?
Der er en lille ting du kan gøre for at besvare spørgsmål på kasseapparatet . Bare sige jeg vil bruge min egen tak

Du skal bruge: .
Brugt en gang plastik indkøbsposer
Fingrene.
2 minutter .1 .
Træk din tot af tasker . Brug en flad overflade , bord eller counter og glat posen fladt med den side læg skjules i som denne.
2 .
Fold kanten af posen i løbet af blot bredden af håndtaget . Fortsæt foldning , frem og tilbage , fan vil. (Det vil være lettere at udfolde når de er på i butikken . ) Så har du denne lange stribe af posen .
3 .

Start i bunden af posen , fold i ca en 2 " afsnit . Fortsæt med at folde igen og igen indtil i toppen ved håndtagene . Ved hjælp af UDEN loop , vride den og derefter loop over hele lille pakke . Og du er færdig !
4 .
Fra den største poser ( ligesom Target posen ) til den mindste poser , det virker det samme. Så har du at kæmpe bunke sække reduceret til disse små bundter og kan opbevares i en tom opbevaringspose boks , eller pap soda boks . De nemt passer ind i et checkhæfte størrelse tegnebog . Hold et par derinde , hvis du er nødt til at stoppe op og hente et par ting på vej hjem fra arbejde .

gode råd og advarsler


 • Foldning og opbevaring af poser bogstaveligt talt tager 2 minutter efter hver tur til butikken .
 • Når de rip og er ubrugelig til transport af dagligvarer , osv. , de gør kunne pakkemateriale til skrøbelige ting du har brug for at boksen , flytte eller skib .
 • Det er en dum lille ting , men som Martha Stewart ville sige , "Det er en meget god noget. "

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.