hvordan man kan hjælpe med at forhindre den globale opvarmning

Problemet med global opvarmning ser ud til at blive værre og værre , og der er mange ting, som vi som individer kan gøre for at hjælpe med at gøre det rundt . Det virker som sådan et massivt problem , men hvis den enkelte vil gøre visse ting for at hjælpe , kan vi i sidste ende være med til at vende det rundt , før mange dårlige ting sker for vores verden . Nogle er allerede i gang nu
1 .
Du kan gøre mindre kørsel , ride din cykel , gå eller køre sammen når det er muligt . Overvej investng i en hybrid eller elektriske køretøjer for yderligere støtte i Gobal opvarmning .
Erstat alle pærer i dit hus med mere energieffektive pærer , der bruger færre watt for den samme mængde lys .

Sørg for at rense eller udskifte dine filtre månedlige .
2 .
Når det er tid til at købe nyheder dem , skal du udskifte din gamle apparater med energieffektive dem . Medmindre du rejser meget på erhvervslivet , så prøv at reducere din flyrejse.
Vask dit tøj i koldt vand og om muligt , linje tør .
Brug et lavt flow brusehoved , der formindsker den varme , der anvendes vand , men vil ikke droppe vandtrykket i bruseren .
Tag elektronik , når de ikke er i brug, men i det mindste slukke dem , når de ikke bruges .
Kør opvaskemaskine og vaskemaskine kun, når du har en fuld belastning , og hvis du har en Brug energibesparende indstilling .

3 .
Buy genbrugspapir og genbruge så meget af Deres affald , som du overhovedet kan .
Få din egen GENANVENDELIGE lærred indkøbsposer og brug dem , når du går til købmanden . Du kan normalt købe dem for $ 1,00 stykket .
Plant et træ i din have , og har en energi revision udføres på dit hjem , så du kan ordne urolige områder .
Brug ikke giftige rengøringsmidler .
4 .
A Farmers Market er et glimrende sted at shoppe . Vælg friske fødevarer over frosne . Friske tager mindre energi at producere .
Spis mindre kød og flere økologiske fødevarer i din kost er også en god måde at hjælpe med at forhindre den globale opvarmning .

gode råd og advarsler • Der er mange små ting , at hver af os som individer kan gøre for at ikke kun forhindre den globale opvarmning , men også ændringer de virkninger, den allerede har på vores verden . Læs op på , hvad du kan gøre , og du vil blive overrasket over ting, der virkelig vil hjælpe .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.